SON DAKİKA

Başkan adayı Çelik, Doğubayazıt'taki öğrenci ve öğretmenleri unutmadı

AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan adayı Cengiz Çelik, 31 Mart yerel seçimler kapsamında hedeflediği projelere bir yenisini ekleyerek, öğretmen ve öğrencilerin için verilecek destekleri sıraladı. 19 Mart, 2024 11:22 Güncelleme: 19 Mart, 2024 11:22 Başkan adayı Çelik, Doğubayazıt'taki öğrenci ve öğretmenleri unutmadı

AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan adayı Cengiz Çelik, 31 Mart yerel seçimler kapsamında hedeflediği projelere bir yenisini ekleyerek, öğretmen ve öğrencilerin için verilecek destekleri sıraladı.

Öğretmen ve öğrenciler için kurulacak destek projesini açıklayan AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan adayı Mimar Dr. Cengiz Çelik, “Öğrencilerimizin gençlerimizin eğitimlerinde kritik rol oynayan öğretmenlerimiz için uluslararası eğitim kurumlarına geziler  düzenleyeceğiz. Aynı zamanda öğretmenlerimiz için mesleki gelişim merkezi hizmet sağlarken, öğrencilerimiz için ise yetenek ve ilgi alanlarını keşfedip  iş hayatlarına uygun meslekler edinmelerini sağlayan Sosyal Belediyecilik vizyonu ortaya koyacak hizmetler vereceğiz. Öğretmen ve Öğrenci Destek Merkezi Projesi içerisinde eğitmen salonu, kütüphane, üniversiteye hazırlık kursları, atölyeler, oturma ve dinlenme alanları oluşturulacak.  Ayrıca öğrencilerin boş zamanlarını spor, sanat, müzik gibi etkinliklerden faydalanması için sosyal tesisler yapacağız. Balık Gölü Mezopotamya Sosyal Tesisi, Ağrı Dağı Sosyal Tesisi, Ağrı Dağı Yüksek İrtifa Kampı, Şehir Merkezi Turizm İş Hanı Sosyal Tesisleri ve Yukarı Beyazıt Turizm Evleri Sosyal Tesislerini yaparak hafta sonu ve yaz aylarında bu tesislerde etkinlik yapmalarını sağlayacağız.  Bu önemli projemizle birlikte Bazid’de öğretmenlerimize destek çıkmış olup okuyan ve öğrenen bilge bir neslin inşası için çaba harcayarak sosyal belediyecilikte çığır aşmış olacağız. Tarih ve Kültür Şehri olan Doğubeyazıt'ta ailelerin çocuklarından beklentilerini karşılayabilmek için bizde üstümüze düşen sorumluluğu alarak elimizden gelen tüm desteği sağlayacağız” ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Etiketler