SON DAKİKA

Başkan Acar, Yardımseverlere Plaket Taktim Etti

21 Mart, 2023 07:37 Güncelleme: 21 Mart, 2023 07:37 Başkan Acar, Yardımseverlere Plaket Taktim Etti

Yaşanan asrın en büyük doğal felaketleri arasında yer alan ve ülkeyi acıya boğan depremlerde kurumlar ve sivil toplum kuruluşları arasında büyük bir organize ile çalışan Doğubayazıt Belediyesi, Belediye Başkanı Yıldız Acar'ın öncülüğünde 40 kişilik ekip  yollayarak arama kurtarma çalışmalarına katılmış ve ardından Belediye kültür ve sosyal işler müdürlüğünün organizesi ile psikososyal destek için uzman ekiplerle bölgeye intikal etmişti. 

Özellikle Kızılay, DAK gibi kuruluşların bu konuda büyük emeklerini asla unutmuyoruz. Bunun yanı sıra Doğubayazıt'ın iş insanlarının da büyük katkı sağladığı bu oluşumda, emeği geçen ve yardım eden her bireye sonsuz teşekkür ediyoruz.

Bu bağlamda Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, sivil toplum kuruluşları ve büyük desteklerini esirgemeyen iş insanlarını ziyaret ederek Doğubayazıt halkı adına plaket takdim etti.

Başkan Acar konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Doğubayazıt halkının adeta kenetlendiği bu acılı günlerde desteğini esirgemeyen halkımıza Öncelikle çok sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz. İnsanı görevini yerine getiren, doğusundan batısına kardeşlik ilkesini pekiştiren Doğubayazıt halkı, elinden gelen bütün imkanı ortaya koymuştur. Özellikle Doğubayazıt Kızılay şubesi başkanı Kemal Şahin bey'e, Doğubayazıt arama kurtarma derneği başkanı Hacı sebih Tanrıverdi'ye, Can holding yönetim kurulu başkanı Cemal Can bey'e ve adını sayamadığımız bütün iş adamlarımıza, halkımıza çok teşekkür ediyor, değerli halkımız adına bu plaketleri onlara takdim ediyoruz " dedi...


Yorum Ekle