SON DAKİKA

Başkan Acar "Söz verdiğimiz gibi şehrimizin her yerindeyiz"

27 Ekim, 2021 17:20 Güncelleme: 27 Ekim, 2021 17:20 Başkan Acar "Söz verdiğimiz gibi şehrimizin her yerindeyiz"

‘’2021 yılı yol yapım yılı’’ kapsamında adeta şehrin kaderini değiştiren Doğubayazıt Belediyesi, yaptığı hizmetler ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

Özellikle temel hizmetler konusunda bölgede tek olan Doğubayazıt Belediyesi, yol, su ve alt yapı gibi önemli hizmetleri şehirle buluşturmanın dışında, sosyal aktiviteler ve yeşillendirme çalışmaları ile modern bir kent olma yolunda ilerliyor. 

Belediye, yeni yönetimi ile beraber, Şeffaf, hassas, katılımcı ve tamamen halkın menfaatini gözeten oluşumu ile masa başında ve makamlarda iş bitirmenin dışında,15 yıldır inşa edilen, susuzluktan kuruyan TOKİ konutlarını yaklaşık 2 ay içinde mücavir alanına dahil etmiş, halkın en doğal hakkı olan su ile buluşturmuştur. 

Sathi kaplama, sıcak asfalt, kilitli parke taşı, altyapı, yağmur suyu çalışmaları konusunda şehri tamamen revize eden belediye, Uluyol Mahallesinin kaderini yeniden çizdi.

Asıl amacımız ‘’hizmet görmeyen tek hane kalmayacak’’ diyen Belediye Başkanı Yıldız Acar; "Bugün burada yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatmakla kalmayıp, hizmet ağımızın ne kadar genişlediğine şahit oluyoruz.  Bizler sözde değil, sahadaki hizmetlerimizle bize yapılan karalama politikalarına cevap veriyoruz. Bizim arkamızda sadece halkımız var ve biz bu güçle daha nice hizmetler yapacağız. Halkımız hizmetin en güzeline layıktır. Buradan bütün halkımıza saygı ve sevgilerimizi sunarız’’ dedi.

Yorum Ekle