SON DAKİKA

BAŞKAN ACAR SANAYİ ESNAFI İLE GÖRÜŞTÜ

10 Ağustos, 2022 07:14 Güncelleme: 10 Ağustos, 2022 07:14 BAŞKAN ACAR SANAYİ ESNAFI İLE GÖRÜŞTÜ

Geçen yıl Sanayi esnafının sıkıntılarının dile getirilmesi amacıyla davet ettiği Belediye Başkanı Yıldız Acar, esnaflarla bir araya gelerek yaşanan sorunları dinlemişti. Yıllar önce yapılması gereken hizmetlerle henüz tanışamayan site esnafları,  Başkan Acar’dan taleplerinin gerçekleşmesi sözünü alırken,  bu yıl sürpriz bir buluşma gerçekleşti.

Esnaf adına konuşan Sanayi sitesi Başkanı Metin Yaşik, Sanayi sitesi yollarının bir an önce yapılmasını talep ederken, Başkan Acar ve yönetiminden en geç 2 ay içinde yapılması sözünü aldı.

Başkan Acar Esnaflara; "Geçen yıl da buradaydık. Esnaflarımız ile bir arada hasbihal ettik. Yeşil alan sözümüz vardı ve gerçekleştirdik.  Aslında bizim burayla ilgili hedefimiz çok büyük. En büyük amacımız ise bir Organize Sanayi inşa etmek. Sizlerin desteği ve girişimlerimiz bizi hedefimize götüreceğine inanıyorum. Babadan oğla, ustadan çırağa geçen bu kadim mesleğin en değerlilerisiniz. Özellikle Sanayi sitesi Başkanı sevgili Metin Yaşik Bey İle hizmet konusunda iletişim halindeyiz. Onun vasıtası ile taleplerinizi bize iletirken, bizde size, yollarınızın en geç 2 ay içinde tamamlayacağımızın sözünü veriyoruz’’ diyerek Sanayi esnafının yüzünü güldürdü.

Katılımcı bir Belediye anlayışı ile vatandaşın, esnafın ve her bir bireyin fikirlerini önemseyen Doğubayazıt Belediyesi, konu hizmet olunca eli açık bir kurum.

Yorum Ekle