SON DAKİKA

Başkan Acar, Muhasebecilerin gününü kutladı

04 Mart, 2023 14:17 Güncelleme: 04 Mart, 2023 14:17 Başkan Acar, Muhasebecilerin gününü kutladı

Doğubayazıt Belediyesi, çeşitli meslek dallarında hizmet veren emekçilerin özel günlerini unutmuyor.

Belediye Başkanı Yıldız Acar ve yönetimi, 1-7 Mart günleri arasında kutlanan ve ticaret hayatının adeta hafızası olan Muhasebeciler ile bir araya geldiler.

Doğubayazıt Vergi Dairesi Müdürü Serhat Erden, Mali müşavir ve muhasebecilerin katılımı ile gerçekleşen kutlamada, Başkan Acar şu ifadelere yer verdi"Ülkede sadece belirli meslek gruplarının olduğu önemli günlerin ön planda olması ve bu kadim mesleğin kutlanmaması bizi üzüyor. Bizler her meslek dalındaki emekçilerimizi ve oluşumları önemsiyoruz.  Ticari hayatın en iyi hafızası, meşakkatli ve zor bir meslek dalı olan bu meslek, maalesef gerekli önemi görmemiştir. Emek ve çaba anlamında gerçekten yorucu ve ciddi bilgi birikimi isteyen bu mesleği icra eden arkadaşlar, adeta gönüllü bir memuriyeti üstlenmişlerdir. Buradan belirtmek isterim ki, bu meslek hakkettiği değere ulaşmamıştır. Bizde ilklerin Belediyesi olarak emekçilerimizin her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyoruz. 1 ve 7 Mart günleri arasında kutlanan değerli muhasebecilerimizin gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim" dedi.

Program, Doğubayazıt Vergi Dairesi müdürü Serhat Erden'e, Mali müşavirler temsilcisi Nükhet Eren tosun'a ve belediye muhasebe müdürü Can Bagav'a plaket takdiminden sonra sona erdi... 


Yorum Ekle