SON DAKİKA

Başkan Acar'dan Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

03 Mart, 2022 07:26 Güncelleme: 03 Mart, 2022 07:26 Başkan Acar'dan Yeni Seçilen Oda Başkanlarına Hayırlı Olsun Ziyareti

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar, Yakın zamanda gerçekleşen Esnaf ve Sanatkârlar odası başkanlığı ve Şoförler odası Başkanlığı seçimlerinin bitmesi ardından, Oda Başkanları, Güney Erdoğan ve Fatih Tanrıkulu'yu ziyaret etti. 

İlçe esnaflarının sorunlarına değinen Başkan Acar ; ‘’STK’lar ile bir birimize bağlı hareket etmemiz bizim için çok önemli. Özellikle bu bölgenin esnaflarının özelde bölgenin, genelde de ülkenin ekonomisine ciddi katkıları olması gerekli. Fakat esnaf olarak bu turistik ve kültürü ile zengin şehrimizde çeşitli sebeplerden dolayı hak ettiğimiz yerde değiliz. Bunun bilincinde olup sorunların kaynağına inebilirsek ve beraber hareket edersek, küçükten büyüğe bütün esnafımızın kalkınmasını sağlayabiliriz. Böylece esnafımızı teşvik de etmiş oluruz. Özellikle Şehrimizin en büyük sorunlarından biri olan seyyar satıcılar için Doğubayazıt Belediyesi olarak ciddi bir çalışma içindeyiz. Seyyar satıcılar için büyük bir yer arayışındayız. Artık sokakta satış tarihe karışacak, yerine modern bir Pazar kuracağız. Ve bu bölgede bir ilk olacak. Biz Doğubayazıt Belediyesi olarak projelere çok önem veriyoruz. Sivil Toplum Kuruluşları yeter ki bizlere bir proje önersin. Seve seve uygulamaya hazırız. Kurumumuz her zaman böyle önemli kuruluşların yanında olmayı bildi. Yeni dönemde de olmaya devam edecek. Tekrardan bu seçimlerin ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum, Oda Başkanlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.’’ dedi.

Yorum Ekle