SON DAKİKA

Başkan Acar’dan Minibüsçülere Uyarı

28 Aralık, 2022 17:12 Güncelleme: 28 Aralık, 2022 17:12 Başkan Acar’dan  Minibüsçülere Uyarı

    Gün geçtikçe büyüyen Doğubayazıt'ın toplu taşıma ihtiyacının karşılanması açısından ve vatandaşların daha iyi koşullarda ulaşım sağlaması için Belediye Başkanı Yıldız Acar başkanlığında toplu taşıma kooperatifleri ile toplantı düzenlendi.

Son zamanlarda gelen ciddi şikayetler üzerine harekete geçen Belediye, yaptığı toplantıda özellikle vatandaşların dile getirdiği şikayetleri bir bir masaya yatırdı.

    Başkan Acar yaptığı açıklamada; "Özellikle sosyal medyada  ve bize yapılan şikayet dilekçelerinde ki bütün başlıkları, toplu taşıma kooperatiflerine buradan tek tek ilettik. Uzatılan servis güzergahlarına uymayan, özellikle yaşlılarımız ve engellilerimiz  için her ay belirli ücret ödememize rağmen es geçip almayan toplu taşıma araçlarına ciddi yaptırımlar yapacağımız konusunda uyardık. Durak dışı yolcu indirip bindirme konusundaki sıkıntıdan kaynaklanan trafik aksamalarına mahal vermemek adına , gerekirse bu araçların trafikten men edilmesine kadar bütün tedbirleri alacağımızı buradan bildiriyoruz. Vatandaşlarımızın menfaati Bizim için her şeyden daha önemli " dedi.

 

Yorum Ekle