SON DAKİKA

Başkan Acar ‘’2022 Avrupa Günü’’ nedeni ile Ankara’da düzenlenen resepsiyona katıldı

13 Mayıs, 2022 07:21 Güncelleme: 13 Mayıs, 2022 07:21 Başkan Acar ‘’2022 Avrupa Günü’’ nedeni ile Ankara’da düzenlenen resepsiyona katıldı

Avrupa birliği Türkiye delegasyonu büyükelçiliğinin Ankara’da düzenlediği resepsiyona, yaptığı projelerle dikkat çeken Belediye Başkanı Yıldız Acar’a yoğun ilgi gösterildi.

‘’2022 Avrupa Günü’’  nedeni ile Ankara’da düzenlenen resepsiyonda; Doğubayazıt Belediyesinin büyük Hizmetleri konuşulurken, Belediyecilik anlamında yapılacak en gerekli hizmetleri halkına sunan Başkan Acar’a ekonomik ve kültürel anlamda önemli rol üstlenen ülkelerin büyükelçiliklerinden övgüler yağdı. 

Başkan Acar;‘’Görev başında olduğumuz günden beri halkımızın ve şehrimizin en temel ihtiyaçları olan yol ve alt yapı sorunlarını ele aldık. Bununla birlikte sosyal sorumluluk projeleri ile birçok bölgede rol modelliği üstlendik. Bu organizasyonda Gelişmiş ülkelerin büyükelçilikleri ile özellikle alt yapı sorunlarını ve turizm sektörü açısından zengin kentimiz için destek sözü aldık. Doğubayazıt Belediyesi olarak son 2 yılda çok büyük hizmetlere imza atarken, hedefimizi daha da büyüterek, ilçemizi halkımızın desteği ile medeniyetler seviyesine taşımayı hedefliyoruz. Hizmet alanını her geçen gün genişleten bir Belediye olarak burada olmaktan halkım adına gururluyum. Davetleri için kendilerine de teşekkür ediyorum ‘’ dedi.

Yorum Ekle