SON DAKİKA

Başarılı ve Örnek Kaymakam Vali Yardımcısı oldu

03 Eylül, 2011 18:03 Güncelleme: 03 Eylül, 2011 18:03 Başarılı ve Örnek Kaymakam Vali Yardımcısı oldu

İçişleri Bakanlığının Resmi Gazetede yayımlanan kararnamesine göre Ağrı Vali yardımcılığına Taşlıçay Kaymakamı Ercan Ateş atandı.

 Taşlıçay Kaymakamlığına, Çamoluk Kaymakamı Murat Zadeleroğlu atandı

 Ağrı Vali Yardımcılığına atanan Ercan Ateş Özgeçmişi;

 1979 yılında Erzurum’un Horasan ilçesinde doğdu. İlkokulu Horasan’ da, ortaokulu ve liseyi Ankara’da tamamladı. 2001 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden iyi dereceyle mezun oldu.

 Belli süre Maliye Bakanlığında denetmen yardımcısı olarak çalıştıktan sonra 2004 yılında İçişleri bakanlığı tarafından açılan kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Konya iline kaymakam adayı olarak atandı. Sırasıyla Ankara/ Kalecik ve Manisa/ Köprübaşı ilçelerinde kaymakam vekilliği, Kırıkkale/Çelebi ilçesinde kaymamlık görevlerinde bulundu.

 Almanya’da 9 ay süreyle dil eğitimine katıldı. Yeni dünya düzenin, halk odaklı, hesapverebilir, şeffaf ve kamu kaynaklarını etkin ve verimli şekilde kullanan yöneticilere ihtiyaç duyduğunu şiddetli bir şekilde savunması, onun yönetim prensiplerinin temelini ve can damarını oluşturmaktadır. Kendisi evli ve iki çocuk babası olup, İngilizce ve Almanca bilmektedir

 

Yorum Ekle