SON DAKİKA

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yıldız Acar Gazetemizi Ziyaret etti

Doğubayazıt’ta Yepyeni Bir Dönem. Hizmet, Vizyon ve Bağımsızlık. 24 Şubat, 2024 12:03 Güncelleme: 24 Şubat, 2024 14:05 Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yıldız Acar Gazetemizi Ziyaret etti

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine yönelik heyecan dorukta! 

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Yıldız Acar ve ekibi, Gazetemizi ziyaret ederek ilçenin geleceğine dair heyecan verici projelerini detaylarıyla paylaştı.

Turizm ve Kültürde Yenilikçi Projeler;

İlçenin turizm potansiyelini ön plana çıkaran Başkan Acar, Nuh’un gemisiyle özdeşleşen eşsiz bir projeyle karşımızda. İshakpaşa Sarayı, Ağrı Dağı, buz mağaraları, Balık Gölü gibi doğal güzellikleri vurgulayarak, ilçeyi turizm kenti haline getirme hedefi taşıyor.

Halkın Katılımıyla Yönetim;

Halkın teveccühüyle yola çıkan Acar, belediyecilikte çıraklıktan ustalığa geçiş yaparak tapu sorunu yaşayan mahalleleri çözüme kavuşturmayı amaçlıyor. Halkın yönetimde etkin rol alması, hizmetin kalitesini artıracak temel prensiplerden biri olarak öne çıkıyor.

Siyaset Değil, Halkın Hizmetkarı;

Belediyecilik Acar için sadece hizmet anlamına geliyor. Siyasetin ötesinde, halka hizmet etmeye aday olduklarını vurgulayan Acar, birlikte çalışarak ilçeyi daha yaşanabilir bir yer haline getirmeyi hedefliyor.


Yorum Ekle
Etiketler