SON DAKİKA

Avrupa Birliği Tarafından Finanse Edilen 13.5 milyon Euro‘luk Projeyi Başkan Acar Müjdeledi

22 Aralık, 2021 05:48 Güncelleme: 22 Aralık, 2021 05:48 Avrupa Birliği Tarafından Finanse Edilen 13.5 milyon Euro‘luk Projeyi Başkan Acar Müjdeledi

Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar’ın uzun uğraşları ve girişimleri ile Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Kanalizasyon ile Yağmursuyu Şebeke Sistemleri ve Atık su Arıtma Tesisi İnşaatı ihalesinin Başlangıç Toplantısı yapıldı.

Toplantıya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü yetkilileri, Avrupa Birliği Delegasyonu yetkilileri, Müşavir Firma yetkilileri ve Müteahhit Firma yetkilileri katılırken, alınan kararlarla şehrin adeta kaderi yeniden çizilecek.

Alınan kararlarla 13.5 milyon Euro‘luk Proje kabulü yapılırken Belediye Başkanı Yıldız Acar, bu müjdeyi duyurdu. 

2022 Mart ayında başlanacak çalışmalarla yok sayılan, unutulan Sanayi, Büyük Ağrı ve Hürriyet Mahallelerinde başlanacak olan tarihi proje ile Kanalizasyon ile Yağmursuyu Şebeke Sistemleri ve Atık su gibi problemler ortadan kalkacak

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Acar; ‘’Çevre Şehircilik Bakanlığı proje sorumlusu, Müşavir ve Müteahhit firmalarının temsilcileri ile bir araya gelerek uzun uğraşlar ve girişimler sonucu Avrupa birliği destekli kanalizasyon, yağmur suyu ve atık su arıtma tesisinin 13.5 Milyon Euro'luk projenin kabulünü Doğubayazıt halkına müjdeliyoruz. Tarihi projemiz halkımıza hayırlı olsun diyorum. Başarı insanın hayatında ulaştığı konumdan ziyade, başarmaya çalışırken aştığı engeller ile ölçülür. Biz fikirlerimize güvenerek riski göğüsleyerek attığımız her adımda gösterdiğimiz cesaretle başarıya imza atıyoruz. İlçemizin gelişimi, değişimi ve dönüşümü için attığımız her cesur adımda bizim fikirlerimizde güven bulan destekleyen bu ilçenin sevdalı destekçileri de olmuştur. Bireysel koşuşturmamızla beraber aynı zamanda ekip çalışmasıyla hayat bulan bu çalışmamızda; Doğubayazıt ilçesinin gelişimi refahı için fikirlerimize ve Doğubayazıt’a olan sevdamıza inanan yanımızda yer alıp kararlarımızı destekleyen belediye meclisindeki dostlarımıza da ayrıca şükranlarımı sunuyorum ‘’ dedi.


Yorumlar
e
efe2 yıl önce

çalışmalarından dolayı sayın başkanımıza minnettarız

Yorum Ekle