SON DAKİKA

ATANAMAYAN UZMANLAR DERNEĞİ KADIN KOLLARİ ÜYESİ HÜMEYRA ŞAHİN'DEN AÇIKLAMALAR

21 Aralık, 2023 15:47 Güncelleme: 21 Aralık, 2023 15:47 ATANAMAYAN UZMANLAR DERNEĞİ KADIN KOLLARİ ÜYESİ HÜMEYRA ŞAHİN'DEN AÇIKLAMALAR

ATANAMAYAN UZMANLAR DERNEĞİ KADIN KOLLARİ ÜYESİ VE ANKARA KADIN KOLLARI İL BAŞKANI HÜMEYRA ŞAHİN GAZETEMİZE BİR AÇIKLAMA GÖNDERDİ

Yaptığı Açıklamada Şu ifadelere yer verdi; 

 Bizler 3269 sayılı kanun ile Türk silahlı Kuvvetleri'nde uzman çavuş olarak görev yapmış görevlerinden ailevi sağlık ve mesleki nedenlerden dolayı kendi isteğiyle sözleşme feshi yaparak istifa etmek zorunda kalan eski uzman çavuş eşleriyiz.

    Kanunen 7 yıl ve üzeri görev yapan uzman çavuşların kanunen memuriyet hakkı var. Bu hakkımız kurumların inisiyatifine bırakılıyor bu inisiyatif sonucu referans (torpil) olayları ortaya çıkıyor.

   Aynı kanuna tabi olup referansı olan kişiler yerleşebiliyorken bizler açıkta kalıyoruz. Bir hak varsa bu hak herkese verilmeli ve adalet sağlanmalıdır. 

  Gençliklerinin en verimli çağlarında askeriyede görev yapan uzman çavuşlar görevlerinden ayrılınca hiçbir iş tecrübesi olmadığı için işsiz kalıyor. Ya da özel sektörlerde işçi olarak çalışmak zorunda kalıyor.

  Birçok ailenin yuvası dağılıyor ve çocukları mağdur oluyor. 

  Bizler eşlerimiz görevdeyken çocuklarımızla birlikte yeteri kadar cefa çektik çekmeye de devam ediyoruz . Şu anda geçim sıkıntısı yaşıyoruz aileler olarak. Çocuklarımızın ihtiyaçlarını yerine getiremiyoruz. 

Anne baba olarak onların geleceği adına endişe ediyoruz. 

 Bizler referans, torpil olmadan devlet eliyle genel atama bekliyoruz.  Yıllarca vatanı milleti için canını ortaya koyan ailesini çocuklarını arkada bırakıp vatanı için en ön safta mücadele veren bu kahramanların hakkı bu memuriyet. Bu hak adil ve eşit bir şekilde verilmeli vefa borcu ödenmeli.

  Bizler bir eş ve en önemlisi anne olarak eşlerimizin her zaman yanındayız. Haklarını alıncaya kadar her türlü mücadeleyi onlarla birlikte vereceğiz.

Biz büyük bir aileyiz İNANDIK BAŞARACAĞIZ...

Bu süreçte sesimizi duyurmak istiyoruz. Sesimizi duyurmak konusunda sizlerden desteklerinizi rica ediyoruz. 

Lütfen sesimiz olun...

ATAUZDER ailesi adına çok teşekkür ederiz.

Yorumlar
A
Abdulselam al ali2 hafta önce

Askerlik güzel işdır

M
MUSTAFA YORULMAZ4 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar İNANDIK BAŞARACAĞIZ ! ATAUZDER BAŞARACAK ! BİZİM MESELEMİZ SİYASET ÜSTÜ VİCDAN MESELESİDİR !

S
Serdar GEDİKLİ4 ay önce

Vatanımızın Her karıcı sulandı kanımızla Bedelini ödedik sayısız Canımızla Allah Allah oldu ilk sözlerimiz Düşman tanımadı öfkelerimiz #EskiUzmanÇavuşlar olarak sayısız kahramanlıklar yaptık Artık atanmak istiyoruz MEMURİYET KANUNLA VERİLMİŞ HAKKIMIZDIR ????????.

E
ERKAN YÜCE4 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar Haklı mücadelemize destek verip sesimizi duyurduğunuz için teşekkür ederiz KAMUYA ATANMAK Kanunî Hakkımızdır ???? İNANDIK BAŞARACAĞIZ ????????

H
Hümeyra4 ay önce

Bizlere verdiğiniz destek ilgi alakanız için çok teşekkürler #EskiUzmanÇavuşlar

C
Candan Abdulmuttalip Polat4 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar olarak bizlere vermiş olduğunuz destekden dolayı çok teşekkür ederiz İNANDIK BAŞARACAĞIZ ????????????????????????????????????????

G
Gökhan Ceylan4 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar İnandık başaracağız

H
Hakan TOSUN4 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar Bizler İNANDIK BAŞARACAĞIZ

C
Cem Atilla KILIÇ4 ay önce

EskiUzmanÇavuslar İnandık Başaracağız ATAUZDER BAŞARACAK ????????????????

E
E.ertan4 ay önce

Eskiuzmançavuşlar olarak vermiş olduğunuz destek ve değer içi teşekkür ederim

H
Halil taş4 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar ATAUZDER BAŞARACAĞIZ İNŞALLAH

H
Halil taş4 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar ve aileleri Kırşehir İl Teşkilatı Adına paylaşımınızdan ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ediyoruz saolun varolun

M
Muhammet imalı4 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar İNANDIK BAŞARACAĞIZ ????????

A
Ali Tokmak4 ay önce

#Eskiuzmançavuslar Olarak Başta Kiymetli Kadın Kolları Teşkilatimiza Ve Doğubeyazıt Halkın Sesi gazetesine SONSUZ TEŞEKKÜRLER inandık Başaracağız Hakkımızı Alacağız Allah'ın izniyle Durmak Yok Yola devam #Atauzder

Yorum Ekle