SON DAKİKA

ARKOZ Çimento Fabrikasına ziyaret

24 Aralık, 2022 08:13 Güncelleme: 24 Aralık, 2022 08:13 ARKOZ Çimento Fabrikasına ziyaret

Doğubayazıt’lı İş İnsanları Metin ve Salih Eryılmaz kardeşler ile Gazeteci Cemal Baydar Yalınsaz köyünde kurulan ARKOZ Çimento Fabrikası’nı ziyaret ettiler. Türkiye’nin en çevreci çimento fabrikalarından biri olan ARKOZ’u ziyaret eden Eryılmaz kardeşler ile Gazeteci Cemal Baydar'ı tesiste, ARKOZ Genel Müdürü Dr. Cengiz Çelik ağırladı.

Metin ve Salih Eryılmaz kardeşler ile Gazeteci Cemal Baydar ve Genel Müdür Dr. Cengiz Çelik daha sonra fabrikayı gezdiler. Fabrika hakkında detaylı bilgi alan Misafirler; “Bölgemizin ihtiyacı olan bu tesisin son teknoloji kullanılarak yapılmış olması bizi mutlu etti. Fabrikanın teknolojisi, üretim kapasitesi ve çevreye duyarlılığı gerçekten göz ardı edilemez.  Böyle bir tesisi ilimize kazandıran Başta İş İnsanımız Emin Uçar'ı, Dr. Cengiz Çelik’i ve ARKOZ grubunu gerçekten tebrik ediyoruz. Bölgemizin de ihtiyaç duyduğu bir tesis. Son derece ileri bir teknoloji kullanılmış. Bu tesisin hem çevreye duyarlılığını hem de kaliteli çimento üretiminin yapıldığını biliyoruz” dediler.
 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ARKOZ Genel Müdürü Dr. Cengiz Çelik ise; “Bugün burada bizi ziyaret eden İş İnsanlarımız Metin ve Salih Eryılmaz kardeşler ile Gazeteci Cemal Baydar’ın bu anlamlı ve destekleyici ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum” dedi…


Yorumlar
A
Ahmet Çelik1 yıl önce

Hayırlı, başarılı bereketli dileklerimizle.

Yorum Ekle