SON DAKİKA

ANKARA'DAKİ DOĞUBAYAZITLILAR 15 MART'A HAZIRLANIYOR

Ankara'da yaşayan Doğubayazıtlar'ı bir çatı altında toplayacak olan Ankara Doğubayazıtlılar Derneği 15 Mart'ta ilan edilecek. 19 Şubat, 2020 14:14 Güncelleme: 19 Şubat, 2020 14:14 ANKARA'DAKİ DOĞUBAYAZITLILAR 15 MART'A HAZIRLANIYOR

ANKARA'DAKİ DOĞUBAYAZITLILAR 15 MART'A HAZIRLANIYOR 

Ankara'da yaşayan Doğubayazıtlar'ı bir çatı altında toplayacak olan Ankara Doğubayazıtlılar Derneği 15 Mart'ta ilan edilecek.

Bir süredir çeşitli vesilelerle biraraya gelen Ankara’da yaşayan Doğubayazıtlılar, istişare toplantısında buluştu. Toplantı neticesinde, çalışmaları devam eden Ankara Doğubayazıtlılar Derneği’nin 15 Mart’ta ilan edilmesi kararı alındı.


İlk etapta kurulan WhatsApp grubuyla iletişime geçen Doğubayazıtlılar, kısa süre içerisinde çok sayıda hemşehrisine ulaşarak çalışmalardan haberdar edildi. Daha önce de biraraya gelen grup üyeleri, son olarak istişare toplantısı düzenledi. Yapılacak çalışmalarla birlikte yol haritasını da belirleyen Doğubayazıtlılar, 15 Mart'ta Ankara Doğubayazıtlılar Derneği'ni ilan etme kararı aldı.

1 Mart Pazar günü Ankara-Mamak'ta saat 11.00'da kahvaltı programında buluşacak olan Doğubayazıtlılar, 15 Mart Pazar günü saat 17.00'da da Bahçelievler Azerbaycan Caddesi (3. cadde) No:25'te bulunan Antisosyal Cafe'de ise Ankara Doğubayazıtlılar Derneği'nin kuruluşunu ilan edecek.

KİMLER KATILDI?

Çalışma grubunun istişare toplantısına; Mustafa Metin Yardımcı, Turgay Kaya, Mustafa Öztürk, Mehmet Eren, Yusuf Eren, Ali Eren, Masuk Öztürk, Uğur Kaya, Mustafa Kılıç, Abdulcebar Söyler, Ömer Aladağ, İlhan Kaya, Nilüfer Baycan, Hakan Baycan, Akın Hakan Özer, Mehmet Özçelik, Zılmat Taşdemir, Ömer Aladağ, Barış Tanrıkulu ve Abdulselam Kaya katıldı.

YÜRÜTME KOMİTESİ KURULDU

Doğubayazıtlılar, çalışmaların koordineli bir şekilde sürdürülmesi için 'Yürütme Komitesi' oluşturdu. Yürütme Komitesi şu isimlerden oluştu:

Nilüfer Baycan, Zılmat Taşdemir, Ömer Aladağ, Akın Hakan Özer, Masuk Öztürk, Mustafa Kılıç, Barış Tanrıkulu.

Yorum Ekle