SON DAKİKA

Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı M. Sena Geçit bir açıklama paylaştı

Kamuoyuna 09 Şubat, 2024 15:24 Güncelleme: 09 Şubat, 2024 15:27 Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı M. Sena Geçit bir açıklama paylaştı

Ak Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı M. Sena Geçit bir açıklama paylaştı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Türkiye Yüzyılı Şehirleri” vizyonuyla, halkımıza hizmetin Hak’ka hizmet olduğuna inanarak çıktığımız yolda medeniyetin beşiği, güneşin ilk doğduğu kadim kentimiz Doğubayazıt İlçemiz için AK Parti Belediye Başkanı Adaylığı görevi Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından Dr. Mimar Cengiz Çelik Bey’e tevdi edilmiştir.

Vizyonuyla, deneyimiyle, mesleki becerisiyle, idarecilik anlayışıyla ve ilçemize yaptığı katkılarıyla değerli adayımız Dr. Cengiz Çelik’i hepiniz çok iyi tanımaktasınız. Bu kutlu görevin hem kendisi için, hem de memleketimiz için hayırlara vesile olmasını Rabbimden diliyorum. 

Aynı zamanda halkına hizmet yarışına giren değerli tüm aday adayı dostlarıma da teşekkür eder, yaşamlarında başarılar dilerim. 

Doğubayazıt’ımızı; hizmetle, icraatla, gönül belediyeciliğiyle buluşturmak için ilk günkü heyecanla tüm teşkilatlarımızla çalışacağız. Bu noktada gitmediğimiz kapı, sıkmadığımız el bırakmayacağız. 

Türkiye Yüzyılı Şehirleri için 31 Mart 2024 seçimleri ile birlikte ilçemiz de AK Parti Belediyeciliği ile GERÇEK BELEDİYECİLİK ile buluşacaktır inşallah. 

Şimdi hep birlikte Doğubayazıt’a hizmet etmenin vakti gelmiştir. Siz halkımızın bize güveni ve teveccühü akabinde; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, güçlü hükümetimizin bize sunacağı güçlü destek ile işin ehli kadrolarla memleketimize hizmet etmeye hazırız.

Daha yaşanabilir bir DOĞUBAYAZIT için

Yarınlarımız için

Çocuklarımız için 

Ana kadememiz ile, gençlik kollarımız ile, kadın kollarımız ile hep beraber tüm teşkilatça hazırız. 

GERÇEK BELEDİYECİLİK için DOĞUBAYAZIT hazırdır.

Saygılarımla…

Mehmet Sena GEÇİT

AK Parti Doğubayazıt İlçe Başkanı

Yorum Ekle
Etiketler