SON DAKİKA

AK Parti Ağrı İlçe Kongreleri Devam Ediyor

29 Kasım, 2011 11:46 Güncelleme: 29 Kasım, 2011 11:46 AK Parti Ağrı İlçe Kongreleri Devam Ediyor

AK Parti Ağrı ilçe kongrelerine ara verilmeden devam ediliyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Patnos İlçe Başkanlığının gerçekleştirdiği 4. olağan kongrede güven tazeleyen Fatih Işık, yeniden başkan seçildi. 400 delegenin 188’inin oyunu alırken, diğer aday Ömer Dönmez ise 144 oy alabildi.


20 Kasım 2011 tarihinde Patnos Halk eğitim Merkezinde gerçekleştirilen kongreye, Ak Parti Ağrı İl Başkanı Av. Abbas Aydın, İl Başkanı yardımcıları, İl Yönetim kurulu üyeleri, İl Parti İçi Demokrasi Hakemler kurulu Başkanı, Merkez İlçe Başkanı Zeynel Abidin Yerlikaya, Ak Parti İl Genel meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı, Delegeler ve çok sayıda Parti Üyeleri katıldı.


Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra kutlamaları kabul eden Patnos AK PARTİ İlçe Başkanı Fatih Işık, yapılan seçimlerin ilçeye hayırlı olmasını diledi. Mehmet Fatih Işık, "Seçimler demokrasinin bir gereğidir. Delegelerimiz bizleri tercih etti, biz de ilçemize hizmet için çalışmalara devam edeceğiz." dedi,


AK Parti Divan kurulunda alınan karar doğrultusunda, AK Parti Eleşkirt İlçe Başkanlığı seçimlerinde iki liste yarıştı.


26 Kasım 2011 Cumartesi günü gerçekleşen seçime Eleşkirt ilçe Yürütme Kurulu üyesi Aytekin Arslan ile Ömer Karaman listeleri yarıştı


Seçimde 222 delegenin oyunu alan Aytekin Arslan ilçe başkanı seçildi. Geri kalan oyun 98 ‘ni ise Ömer Karaman alarak seçilemedi.

İlçe kongrelerinde divan başkanlığı yapan İl Başkanı Av. Abbas Aydın:

“Heyecan ve tatlı bir rekabet ortamında geçen seçimde demokrasimiz kazanmıştır. Bu bir hizmet yarışıdır, bayrak yarışı olduğu için görev teslimidir. Huzur ortamında kongre salonunun kalabalık olması bizleri mutlu etmiştir. Milletin bağrından doğan Ak Parti bu güzide ilçemizin kadirşinas insanları, tarafından ne kadar önemsendiğini, salonun hınca hınç dolu olması bunun ispatıdır. Kongrelerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.”


 

Yorum Ekle