SON DAKİKA

Ahmed-e Xani Derneği 4. Olağan Kongresini yaptı

20 Aralık, 2021 13:53 Güncelleme: 20 Aralık, 2021 13:53 Ahmed-e Xani Derneği 4. Olağan Kongresini yaptı

İstanbul Sultangazi'de kurulduğu günden bugüne aktif çalışmalarını sürdürmekte olan Ahmed-e Xani İlim Kültür ve Dayanışma Derneği 4. Olağan Genel Kongresini dernek binasında gerçekleştirdi. 

Kongreye Ağrı Konfederasyon  Başkanı Mustafa Acar, İstanbul Ağrı Denekleri Federasyon Başkanı Osman Dinçer, Marmara Bölge Ağrı Denekleri Federasyon  Başkanı Mirza Mehmet Taşdemir, İstanbul da aktif olarak faaliyet gösteren Diyadin Dernek Yönetimi ve  Başkanı Nizamettin Bakır, (Dal Der.) Doğubayazıt Dolaklı Köyü Dernek Başkanı Aydın Sarıboğa, Ağrı Patnos Derneği Başkanı Burhan Önaç, Doğubayazıt İncesu Köyü Dernek Başkanı Adem Dinç ve dernek yönetimi yazarlar ve vatandaşlar  katıldı.

Tekrar Başkanlığa seçilen Yunus Bekret; "Bizlere bu kutsal görevi tekrardan 3 yıllığına emanet eden ve layık gören  kıymetli yönetimimiz üyelerimize ve hizmetçisi olduğumuz halkımıza sevgi saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Biliyorum yükümüz ağır yolumuz uzun. 9 yıldır yılmadık yıkılmadık zevkle ilk günkü gibi büyük heyecanla  görevimize başarılarla devam ettik. İnşallah bundan sonra'ki süreçte sizlerin desteğiyle kardeşçe bir birimizi kucaklayarak sevgi saygı  samimi hoşgörü ve muhabbet içerisinde yolumuza kaldığımız yerden hep birlikte devam edeceğiz" dedi. Haber: Filiz Demir

Yorum Ekle