SON DAKİKA

Ağrı'nın Kültür Elçisi, Hafız Cesim

01 Aralık, 2023 09:48 Güncelleme: 01 Aralık, 2023 09:48 Ağrı'nın Kültür Elçisi, Hafız Cesim

Ağrı'da kültür bakanlığına bağlı tek ilahi sanatçısı olarak bilinen Hafız Cesim, sadece bir müzik sanatçısı değil, aynı zamanda bir manevi rehber olarak öne çıkıyor. 

Sanatını Ehmed-i Xani'nin izinden ilham alarak şekillendiren Hafız Cesim, ilahileriyle sadece müziğin ötesinde bir hikaye anlatıcısı haline geliyor.

İshak Paşa Sarayı'nın türbesinde çektiği klibiyle dikkat çeken Hafız Cesim, sadece Ağrı'nın değil, tüm Türkiye'nin ve dünyanın manevi bir bakış açısıyla tanımasına katkı sağlıyor. ATV gibi ulusal kanallarda ve TRT Kurdi gibi uluslararası platformlarda sergilediği performanslar, müzikle birlikte manevi bir derinlik sunan bir sanatı temsil ediyor.

Sahne aldığı il ve ilçelerle sadece coğrafi anlamda değil, aynı zamanda manevi bir bağ kurmaya çalışan Hafız Cesim, kültürümüzü yaşatma konusunda önemli bir rol üstleniyor. Avrupa ve Ortadoğu'da adını duyuran sanatçı, sadece melodik yetenekleriyle değil, aynı zamanda manevi derinliğiyle de izleyicilere ilham veriyor. Ağrı'nın kültür elçisi olarak bilinen Hafız Cesim, müziğiyle birlikte insanlara manevi bir keşif yaşatıyor...

Yorumlar
A
Ayyıldız7 ay önce

Gerçekten öyle. Hafız cesim hoca din gövlisi olmakla birlikte her platformda memleketinin ismini ön plana çıkaran memleket sevdalısı bir şahsiyettir. Kendisini takdir eder başarılarını devamını dilerim

Yorum Ekle