SON DAKİKA

AĞRI'NIN İŞADAMLARI İSTANBUL'DA TOPLANDI

AĞRI'NIN İŞADAMLARI İSTANBUL'DA TOPLANDI 26 Ocak, 2019 05:52 Güncelleme: 26 Ocak, 2019 05:52 AĞRI'NIN İŞADAMLARI İSTANBUL'DA TOPLANDI

Güçlü İnşaatın 25. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle sahibi Ağrı'lı İşadamı Hüseyin Çelik tarafından İstanbul Florya Develi Restoranda Ağrı'lı işadamlarına bir yemek verildi.

 

Ağrı'lı işadamlarının katıldığı yemekte Ağrı Valisi Süleyman Elban, AK Parti Doğubayazıt Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Eryılmaz, Eski Milletvekili Cemal Kaya ve çok sayıda Ağrı, Doğubayazıt, Diyadin, Patnos Eleşkirt, Taşlıçay, Hamur ve Tutaklı işadamları yemekte bir araya geldiler.

 

Verilen yemekte Vali Süleyman Elban ve Ertuğrul Eryılmaz birer konuşma yaparak İl ve İlçe sorunlarını dile getirdiler. Eryılmaz yaptığı konuşmada “Doğubayazıt ilçesinin ekonomik sıkıntılarının çok büyük olduğunu Doğubayazıt esnafının dünyaya ticaret yaparken şimdi bir karton sigara için sabahın erken saatlerinden İran yolunu tutmaktadırlar. Hayatta en acı şey eşin ve çocukları senin yolunu gözlerken AKŞAM EVE ELİ BOŞ GİTMEKTİR. Gürbulak Sınır Kapısı, Günübirlikçilerin sorunları, Görevden Uzaklaştırılan Muhtarlar, Görev yerleri değiştirilen Cami İmamları, Aras –Edaş ile yaşanan problemler, Askeri Birliğinin Çarşı izinleri ve ticaretinin ilçe esnafında yapmaları, Sarısu Açık Pazarın faaliyete geçirilmesi, Doğubayazıt'ın Serbest Bölge için girişimlerin yapılması konularını” dile getirdi.

 

İşadamları Ağrı ili ve ilçe sorunlarını dile getirerek il ve ilçeler için nelerin yapılacağını sorunların nasıl çözüleceğini Vali Süleyman Elban'a ilettiler. Ağrı'lı İşadamı Hüseyin Çelik Güçlü İnşaatın sahibi ve Ağrı Valisi Süleyman Elban Güçlü İnşaatın 25. Kuruluş yıldönümü anısına davete katılanlara Dolma Kalem hediye ettiler.

 

HABER: SIDDIK SÖYLER

 

 


 

 

 

 


 

 

 

 

Yorum Ekle