SON DAKİKA

Ağrı'lı atletleri Dünya Şampiyonasına uğurladık.

10 Eylül, 2011 03:58 Güncelleme: 10 Eylül, 2011 03:58 Ağrı'lı atletleri Dünya Şampiyonasına uğurladık.

Ağrı'lı atletleri Dünya Şampiyonasına uğurladık.
11 Eylül 2011 tarihinde Arnavutluk'un Tiran şehrinde yapılacak olan Dünya Dağ koşusu Şampiyonasına'na Ağrı'lı Atletlerimizi uğurladık.

11 Eylül 2011 tarihinde Arnavutluk'un Tiran şehrinde yapılacak olan Dünya Dağ koşusu Şampiyonasına'na Ağrılı Atletlerimizden; Genç Bayanlarda Sevilay EYTEMİŞ, Genç Erkeklerde Sabahattin YILDIRIMCI ve Adem KARAGÖZ Ülkemizi temsil etmek üzere yola çıktı.

İlimiz Atletizm Milli Takım Antrenörü Şirin GÖNEN nezaretinde müsabakaya katılan kafilemiz Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdürü Ayhan YILDIRIM'ı ziyaret ederek Yıldırım'ın kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür ederek,vermiş olduğu desteğin karşılığını Dünya Şampiyonasında da Ülkemize madalyayla dönecekleri sözünü verdiler.

Ayhan YILDIRIM : 'Bir çok branşta olduğu gibi atletizm (kros) branşında da sporcularımızın İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek emeğimizin karşılığını verdiklerini söyledi.Bundan böyle aynı heyecan ve hevesle sporcularımıza daha iyi imkanlar sağlayarak daha büyük başarılara imza atacaklarını belirtti.'

Yorum Ekle