SON DAKİKA

Ağrı Konfederasyonu Mustafa Acar'ı Yeniden Genel Başkan Seçti

29 Temmuz, 2021 14:58 Güncelleme: 29 Temmuz, 2021 14:58 Ağrı Konfederasyonu Mustafa Acar'ı Yeniden Genel Başkan Seçti

Ağrılı kanaat önderleri, iş insanları, STK Temsilcileri’ siyasi parti temsilcileri çok sayıda Ağrılının katılımı ile, İstanbul’da, Ağrı Konfederasyonu 2. Olağan Kongresi Başkan Mustafa Acar önderliğinde gerçekleşti. 

 AĞRILILAR ÖNEMLİ GÜNDE BİR ARAYA TOPLANDI

İstanbul, Pendik’te bulunan Palmiye Cafe & Restoranda, Ağrı Konfederasyonu 2. Olağan Kongresi yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen hemşerilerimizin katılımı ile kongreye yoğun ilgi gösterildi. Kongrede Başkan Mustafa ACAR önemli konuları gündeme getirdi. Ağrının eksikliklerinden bahsedildi. 

BAŞKAN ACAR’DAN BİRLİK BERABERLİK ÇAĞRISI

 Mustafa Acar başkanlığında gerçekleştirilen Ağrı Konfederasyonu 2. Olağan kongresinde,

Başkan ACAR’ ın konuşmasının satır başları şu şekilde gerçekleşti: 

‘’Değerli hemşerilerim, saygıdeğer iş adamlarımız ve kanaat önderlerimiz, hepiniz hoş geldiniz. Birlikte güçlü olacağız, güçleneceğiz. Sizlerle paylaşmak istediğim çok fazla konu var.

Bütün Ağrılılar acilen bir araya gelmeli.’’

 Ağrı’da, İstanbul’da, sosyal hizmet anlamında çok fazla eksik olduğunu duyuran Başkan Mustafa ACAR, bir araya gelerek her şeyin üstesinden gelineceğinin altını çizdi.

 DERNEKLERİMİZ KURDUK

  ‘‘Bu işin nasıl olması gerektiğini kıymetli kanaat önderlerimizle bir araya geldik konuştuk’’ diyerek konuşmasına devam eden Acar, Ağrılı hemşerilerimizi siyasette önemli yerlerde olması gerektiğini vurguladı. Başkan ACAR; ‘’Ağrılı, değerli kanaat önderlerimizde, kıymetli iş adamlarımızla, hemşerilerimizle eksiklerimizi konuştuk, İstanbul’da, İzmit’ te birçok bölgede derneklerimizi kurduk’’ diye konuştu.

Bugüne kadar birçok dernek başkanımızın elini taşın altına koyduğunu ifade eden Başkan MUSTAFA ACAR, Ağrı Dernekler Federasyonu kurup dernekleri tek çatı altında toplamaya gayret gösterdiklerini açıkladı. Birbirinden çok değerli akademisyenlerimiz, bürokratlarımız, iş adamlarımızı topladıklarını bildiren başkan ACAR, herkesin dertli olduğunu söyledi.

‘’YARDIM İÇİN HİÇBİR KAPIYI ÇALMADIK’’

Ağrılı hemşerilerimizin maneviyatına ihtiyaçları olduğunu, maddi beklentileri olmadığını vurgulayan Başkan Mustafa ACAR, hiç kimseye yardım yapın diye aramadığını, hiçbir dostunun maddiyat için kapısını çalmadığını ifade etti.


 ‘‘Güçlü bir federasyonla gelelim diye değerli dostum, Mirza Mehmet TAŞDEMİR ile konuştuk, herkesi bir çatı altında toplayalım dedik.’’ Diye sözlerine devam eden Mustafa ACAR,


Birlik ve beraberliğimizin daim olmasının temennisinde bulundu. Sözlerinin her yerde geçmesini istediğini, başkanların Federasyondan istedikleri her şeyi verdiklerini dile getirdi.


 Kendilerinden önce hiçbir meclis üyesinin bulunmadığını duyuran Başkan Acar, kendilerinden sonra 38 Meclis üyesi verdiklerini önemle duyurdu. İstedikleri şeyin Türkiye’nin her bölgesinde belediye başkanları olması olduğunun altını çizdi.

ŞBaşkan Mustafa ACAR, aralarında CHP mensubu arkadaşlarının da bulunduğunu hatırlattı.

Öfke ile bir yere varılamayacağını söyledi. Ağrı’nın burada ağladığını belirten ACAR, birlik beraberlik olmadığı sürece yakınıp duracaklarını duyurdu.

AĞRI SPOR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

 Sportif faaliyet bakımından Ağrının çok geriden geldiğini bildiren başkan ACAR, ‘’İstanbul’da Ağrı Sporu kurdum, Ağrı’da köprü vazifesi olmamız lazım. Ağrı sporumuza maddi destek görmedik.  1.2.3. amatör ligde ban liginde şampiyon olduk. Ağrı sporumuzu 3. Lige çıkarsak Ağrı sporumuzu besleriz, sesimiz gür çıkmış olur dedik. 15 Nisan’ da gece yaptık 3 sıla gecesi yapıldı. Kaynaşma, birleşme adına yaptık’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Mustafa ACAR, sözlerini şu şekilde tamamladı:


‘‘1 yıllık sürede oluşum olmadığı için hemşerilerimden özür dilerim. Çok güzel şeyler yapacağımızın sözünü veriyorum. İşçi bulma kurumu gibi çalışıyoruz. Ağrı Konfederasyon sayfamda iş paylaşımları yapıyorum, hemşerilerim gelsin, kapımızı çalsın diye. Biz bunun için buradayız, yapmaya devam edeceğiz. Gönül bağımız bir olsun. Bu işi siyaset için yapmıyoruz.’’

Yorum Ekle