SON DAKİKA

Ağrı İli Yatırım ve Tanıtım Programı için İstanbul'da bir toplantı gerçekleşti

18 Kasım, 2023 15:38 Güncelleme: 18 Kasım, 2023 15:38 Ağrı İli Yatırım ve Tanıtım Programı için İstanbul'da bir toplantı gerçekleşti

İstanbul'da düzenlenen 'Ağrı İli Yatırım ve Tanıtım' programında Ağrı Valisi Mustafa Koç, AK Parti Ağrı Milletvekili Ruken Kilerci ve iş dünyasının önde gelen isimleri, Ağrı'nın potansiyelini vurgulamak amacıyla bir araya geldi. 

Doğubayazıt Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Cemal Can, İbrahim Çeçen liderliğindeki yatırım teşvik davetinde, Doğubayazıt'ın ticari gücüne vurgu yaparak, gelecekteki büyük projeler için işbirliği kararı aldıklarını ifade etti. 

DTSO Başkanı Cemal Can, İbrahim Çeçen liderliğindeki girişimin Doğubayazıt'ı ticari açıdan öne çıkaracak önemli bir adım olduğunu vurgulayarak, iş adamlarıyla bir araya gelme ve yatırım teşvik programlarında liderlik etme taahhüdünde bulundu. 

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Milletvekili Ruken Kilerci ve İş İnsanı İbrahim Çeçen, Ağrı'nın ekonomik gücünü artırmaya odaklanan bu kritik adımın önemine vurgu yaparak, aktif bir şekilde çalışacaklarını belirttiler. Milletvekili Ruken Kilerci'nin konuşmasında Ağrı'nın potansiyelini keşfetme ve iş dünyasını bir araya getirme amacıyla attıkları önemli adımdan bahsederek, İş İnsanı İbrahim Çeçen liderliğindeki işbirliği ve yatırım teşvikine vurgu yaptı. Programın sadece bir başlangıç olduğunu belirten Milletvekili Kilerci, birlikte daha büyük projelere imza atmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Katılımcılar, toplantıdan çok memnun olduklarını belirterek, Ağrı'nın kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını ve ilerki zamanda tekrar bir araya geleceklerini belirttiler.

Toplantıya Katılım Sağlayan İş insanları ise şöyle;

1.    Kemal Can - Can Holding 

    2.    Hüseyin Çiftlik - Güçlü İnşaat AŞ

    3.    Mehmet Fatih Yılmaz - Cama Turizm Otelcilik Ltd.

    4.    Ayhan Yılmaz - Aslantaş Yapı İnşaat

    5.    Cemalettin Öztürk - Öztürk İnşaat

    6.    Orhan Temel - Temkar Cam AŞ

    7.    Abdullah Keleş - IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi

    8.    Cihan Kilerci - Kilerci Uluslararası Nakliye

    9.    Bışar Çoktin - BC Group

    10.    Ahmet Turan - Arya Tekstil

    11.    İbrahim Yasuboğa - Süper Holding


Yorum Ekle