SON DAKİKA

Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci'nin Yönetimi Eleştiriliyor

Ağrı'da Adaletsizlik ve İhmal, İlçeler Arasında Halkın Öfkesi Artıyor 30 Nisan, 2024 05:48 Güncelleme: 30 Nisan, 2024 07:33 Ağrı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci'nin Yönetimi Eleştiriliyor

Ağrı'da, son yıllarda Özellikle İl Özel İdaresinde yaşanan adaletsizlik ve ihmal durumu, halk arasında büyük bir öfke ve isyan hissiyatına neden oluyor. 

İlçeler arasında temel ihtiyaçların göz ardı edilmesi ve ayrıcalıklı yatırımların belirli bölgelere yönlendirilmesi, Vatandaşların tepkisini çekiyor.

Özellikle Doğubayazıt'ta okulların yıkılmasına rağmen yerine henüz bir adım atılmamış olması, köylerdeki temel ihtiyaçların karşılanmaması ve sosyal aktivite alanlarının ihmal edilmesi gibi durumlar, halkın büyük bir hayal kırıklığı içinde olduğunu gösteriyor.

Erhan Tenekeci'nin liderliğindeki dönemde, Ağrı'nın genelinde halkın eşit hizmet alamama ve adaletsizlik duygusunun yaygın olduğu belirtilirken, bu durumun Tenekeci'nin yönetimine karşı artan eleştirilere neden olduğu ifade ediliyor. Bu nedenle, adil hizmet ve adalet talepleri toplumun genelinde yükseliyor.

Ağrı'da yaşanan bu adaletsizlik ve ihmal durumu, halkın geleceğe dair umutlarını zedelerken, adil bir yönetim ve eşit hizmet talepleriyle toplumsal bir değişim beklentisi oluşuyor...

Yorum Ekle