SON DAKİKA

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Kayıtlar Başladı

07 Eylül, 2011 05:05 Güncelleme: 07 Eylül, 2011 05:05 Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde Kayıtlar Başladı

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 2011 eğitim-öğretim döneminde üniversiteyi yeni kazanan ve üniversiteye kayıt yaptıracak öğrencilere kapılarını araladı.

2011-2012 eğitim öğretim yılı yeni kayıt dönemi dün başladı. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesini kazanan öğrenciler 9 Eylüle kadar Üniversitenin Fen Edebiyat Fakültesinde belirlenen çeşitli noktalarda kayıtlarını yapabilecek.

Aileleriyle birlikte kazandıkları bölümlere kayıtlarını yaptıran öğrenciler büyük heyecan yaşadı. Kayıt heyecanının yaşandığı bu ilk günde Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan’da yeni kayıt yaptıran öğrenciler ve aileleriyle birlikte bu heyecana ortak oldu.

Her program için ayrı kayıt tarihi belirlendiğinden, adayların sınav sonuç belgesinde belirtilen tarihlere göre kayıt noktalarına gelmeleri gerektiğini belirten Rektör Prof. Dr. İrfan Aslan,  “Oluşturulan kayıt danışma masalarında görev yapan yetkililerin öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap vereceklerdir. Gerekli bütün hazırlıklar tamamlandı.

Banka işlemlerini dahi üniversitemizde kurduğumuz banka bölümünde yapabilirler.   2011-2012 eğitim öğretim yılında,  2 Bin 500 civarında öğrenci kayıt yaptıracak. Kayıt döneminde öğrencilerimize Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi’ni tanıtıcı broşür ve materyallerin dışında,  Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi logolu çantalar verilecek. Ben tekrar öğrencilerimize ve ailelerine hoş geldiniz diyor, kayıt hakkı kazanan öğrencilerime hayırlı, uğurlu olsun.” dedi.

HABER:METİN GÖKTEKİN

Yorum Ekle