SON DAKİKA

Ağrı GSİM Müdürü Fedai DİN, Sporcularla Antrenman Yaptı

15 Aralık, 2022 09:09 Güncelleme: 15 Aralık, 2022 09:09 Ağrı GSİM Müdürü Fedai DİN, Sporcularla Antrenman Yaptı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai DİN, çalışmalarını aralıksız sürdüren antrenör ve sporculara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Daha önce güreş antrenmanlarını ziyaret eden, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai DİN, tenis takımına ziyarette bulunarak, sporcularla birlikte antrenman yaptı.

Kapalı tenis kortlarında antrenmanlarını sürdüren tenisçilerle bir süre sohbet ettikten sonra onlarla antrenman yapan İl Müdürü Din, sporcuların istek ve taleplerini dinledi.

İl Müdürü Din; “Son dönemde Ağrı’da teniste ve diğer branşlarda büyük başarılar elde edildi. Hocalarımızın özverili çalışmaları sayesinde sıfırdan yetiştirilen değerler, kısa bir zaman sonra Türkiye Şampiyonaları’nda madalyalar kazanarak bizleri mutlu ettiler.

Hedefimiz başarı çıtasını daha da yukarı taşıyıp, milli sporcuları Türk sporuna katmak.

Bu hedef doğrultusunda üzerimize düşen ne varsa yapacağız.”

Tesislerimiz 7/24 Çocuklarımızın ve Halkımızın Hizmetinde 

Ağrı’da ki tüm spor tesislerinin 7/24 gençlerin ve halkın hizmetinde olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din; “Biz İl Müdürlüğü olarak, tüm öğrencilerimizi spora teşvik ederek bütün tesislerimizden faydalanmaları ve istedikleri branşta kendilerini geliştirebilmeleri için bütün antrenör ve idarecilerimizle birlikte elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz dedi.

Yorum Ekle