SON DAKİKA

Ağrı GSİM İsmail ÇALGAN Gençlerle Bir Araya Geldi

26 Haziran, 2021 05:02 Güncelleme: 26 Haziran, 2021 05:02 Ağrı GSİM İsmail ÇALGAN Gençlerle Bir Araya Geldi

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, Gençlik Merkezince organize edilen Gençlerle Söyleyiş programında gençlerle bir araya geldi.

Göreve geldiği günden beri merkez ve ilçelerde kapsamlı bir çalışma yürüten Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Çalgan, boş zamanlarını ise gençlere ayırıyor.

İl Müdürü Çalgan, Ağrı Gençlik Merkezince organize edilen Gençlerle Söyleyiş programında gençlerle bir araya gelerek, gençlerin istek ve taleplerini dinledi.

Pandemi sonrası yüz yüze gerçekleşen söyleyişte gençlere sportif çalışmalar ve gençlik merkezi faaliyetleri hakkında bilgiler veren İl Müdürü Çalgan; Merkez ve ilçe Gençlik Merkezimiz siz kıymetli gençlerimizin hizmetindedir. Pandemi sonrasında en faydalı çalışmaları yapacak işlerin planlamasını yaptıklarını söyleyerek, "Gençlerimizin ve vatandaşlarımızın sağlıklı yaşamına etki edecek aktivitelere dönüştürmek için çalışmalar içerisinde olduklarını belirtti.

Gençlik Merkezlerimizi eviniz gibi görmenizi istiyoruz. Burada sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizden faydalanabilirsiniz. 

Gençlerin istek ve talepleri bölümünde gençleri sırası ile dinleyen İl Müdürü Çalgan, gelen talepler doğrultusunda Gençlik Merkezine; 10 adet bisiklet, üniversiteye hazırlanan öğrenciler için ise yazıcı ve tarayıcı alınacağı müjdesini verdi.

Ayrıca günü birlik Van gezisi için program düzenleneceği sözü de verildi.

Gençlerle söyleyiş programında çok memnun olduklarını belirten gençler ise istek ve taleplerinin yerine getirilmesinden dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesine teşekkür etti.

Program çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Yorum Ekle