SON DAKİKA

Ağrı GSİM’ de İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

26 Ocak, 2023 14:53 Güncelleme: 26 Ocak, 2023 14:53 Ağrı GSİM’ de İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce (GSİM) 2022 yılı değerlendirme ve 2023 yılı planlama toplantısı yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din başkanlığında yapılan toplantıya; Hizmet Müdürleri, İlçe Müdürleri ve Şube Müdürleri katıldı. 

2022 yılında gençlik ve spor ile yurt hizmetleri alanındaki çalışmalar değerlendirilerek, 2023 yılında ise hayata geçirilmesi planlanan etkinlikler, faaliyetler, projeler ve Bakanlığımızca ilimize yapılması planlanan yatırımlar hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Toplantıda açılış konuşması yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai DİN;” 2022 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığımızca organize edilen ve İl Müdürlüğümüzce yürütülen; Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi, Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi, Mutlu Çarşambalar Projesi, Filenin Sultanları Projesi, 3X3 Sokak Basketbolu Projesi ve daha birçok projede ilimizde ve ilçelerde  binlerce gence ulaşarak spora teşvik etmenin, spor yaptırmanın ve sporcu yetiştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. 

Yapımı devam eden tesislerimiz de tamamlandığında Ağrı Gençlik ve Spor alt yapısı çok güçlü bir noktaya ulaşacaktır.

Bu alt yapıyı antrenörlerimiz ile var gücümüzle çalışarak Türkiye, Avrupa ve Dünya Şampiyonları yetiştirmeyi hedefliyoruz.

Gençlik Merkezlerimizde de Sosyal Uyum ve Gençlik Katılım projesi, Merkezim Her Yerde ve daha bir çok projeleri başarıyla yürüterek birçok gençlerimize ulaştık. Gençlik Merkezlerimizdeki Gençlik Liderlerimizle, Eğitmenlerimiz ve Gönüllü Gençlik Liderlerimize ile birlikte gençlerimizle bir araya geldik.

Gençlik Merkezlerimizde ve Yurtlarımızda gençlere yönelik eğitmenlerimiz tarafından birçok kurs açarak gençlerimizin eğitim ve kişisel gelişmelerine de katkıda bulunuyoruz.

2023 yılı içerisinde de bu faaliyetlerimizi devam ettirme ve daha da ileriye taşıması için elimizden gelen tüm gayreti göstermeyi devam ettireceğiz. 

Faaliyet, yatırım ve projeleri yürütürken emek veren bütün Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesine yürekten teşekkür ediyorum dedi.”

Toplantı, Ağrı sporunu her branşta zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesi ile tamamlandı.

Yorum Ekle