SON DAKİKA

Ağrı GM’den Depremzede Cemre Demir’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

02 Mart, 2023 05:07 Güncelleme: 02 Mart, 2023 05:07 Ağrı GM’den Depremzede Cemre Demir’e Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ailesiyle birlikte Ağrı'da misafir edilen depremzede çocuk Cemre Demir için sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından, Ağrı’da misafir edilen depremzedelerden Cemre Demir’e sürpriz doğum organize edildi. Yaşadığı doğum günü sürprizi karşısında Cemre Demir ve diğer çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. 

Hatay’da ki evleri 6 Şubat'ta ki depremlerde zarar gören ve aileleriyle Gençlik ve Spor Bakanlığı Ağrı yurtlarında misafir edilen Cemre Demir’in doğum günü olduğunu öğrenen Gençlik Merkezi personelleri kutlama için hazırlık yaptı. 

Pasta ve hediyelerle, 12 yaşına giren Cemre Demir’in doğum günü Gençlik Merkezi hasbihal odasında kutlandı. Doğum günü pastasını kesen Cemre, tüm arkadaşlarına pastadan ikram etti. Doğum günü etkinliği oynanan oyunlar ile devam etti.

Cemre Demir: Mutluluğumuz Adına Yapılanlar Bize Çok İyi Geldi

Cemre Demir; Doğum gününün hatırlanması ve kutlanması dolayısıyla mutlu olduğunu ifade etti. Normalde benim doğum günü tarihi 6 Şubat 2011.Fakat o tarihte deprem olunca kutlamada yapamadık. Yaşanan depremden sonra Ağrı’ya geldik. Burada bana aile sıcaklığını yaşatan Ağrı Gençlik Merkezi çalışanlarına çok teşekkür ederim. Bu süreçte benim aklımdan bile çıkmıştı. Gençlik Merkezi çalışanları ve gönüllü ablalarım doğum günümü kutladılar. Bana ve diğer depremzede çocuklar ile çok yakından ilgilenip bize güzel bir gün yaşattılar. Yaşadığımız bu zorlu süreçte mutluluğumuz adına yapılanlar gerçekten bize çok iyi geldi. Bu organizasyonda emeği geçenlere çok teşekkür ederiz." diye konuştu.

Gençlik Liderlerinden Cihangir Aslan ise yapmış olduğu açıklamada; Cemre kızımız Ağrı ilimize 7 gün önce geldi.6 Şubat deprem olduğu gün maalesef Cemre’nin doğum gününün olduğu gündü. Bizde bunu ailesinden öğrendik. Ailesi depremden dolayı Cemre’nin doğum gününün kutlayamadı. Ağrı Gençlik Merkezi olarak kendisine bir sürpriz hazırladık. Gönüllülerimiz ile beraber Gençlik Merkezimizi süsleyerek Cemre’nin doğum gününü kutladık dedi.

Yorum Ekle