SON DAKİKA

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Boksörleri Tebrik Etti

22 Mayıs, 2023 16:17 Güncelleme: 22 Mayıs, 2023 16:17 Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, Boksörleri Tebrik Etti

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, boksta göğsümüzü kabartan isimlerden Sezgin Acar’ı ve Ferhat İncekaya’yı kutladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai DİN, 8-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenen Türkiye Üniversiteler arası Boks Şampiyonasında 1 gümüş ve 1 bronz madalyayla tamamlayan milli sporcuları tebrik etti. 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din,Spor Hizmetleri Müdür Cemil Budak ile; 57 kilogramda Türkiye ikincisi olan Sezgin Acar’ı, 67 kilogramda Türkiye üçüncüsü olan Ferhat İncekaya’yı antrenörleri Volkan Sarı ile makamında ağırlayarak elde edilen başarıdan dolayı kutlayarak sporcuları ödüllendirdi.

Boks sporunun Ağrı'da her geçen gün yaygınlaştığına belirten Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din; Şampiyonada başarılı olan milli sporcularımızı yürekten kutluyorum. Milli sporcularımız, elde ettikleri başarılarla bizleri gururlandırdı. Geleceğe umutla bakmamıza vesile olan sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.

Bizler de Gençlik ve Spor Bakanlığımızın verdiği destekler ile sizlere en iyi imkanları sunmaya çalışıyoruz. Sporcularımıza her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz dedi.

 

Yorum Ekle