SON DAKİKA

Ağrı Eğitime Destek Platformu ocak ayı toplantısı

27 Ocak, 2021 19:51 Güncelleme: 27 Ocak, 2021 19:51 Ağrı Eğitime Destek Platformu ocak ayı toplantısı

Ağrı Eğitime Destek Platformu ocak ayı toplantısı Sivil Toplum Kuruluşları ve Kurum Müdürlerinin katılımıyla, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu’nun öncülüğünde gerçekleştirildi.

Ağrı İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Ağrı Şube Başkanı Tandoğan Topçu’nun da katılımıyla video konferans yöntemiyle çevrimiçi olarak düzenlenen toplantıda; okullardaki seçmeli dersler konusu, imam hatip okullarının durumu ve bu okullardaki sorunlar ile çözüm yolları istişare edildi.


Toplantıda yürütülen faaliyetler hakkında konuşan Müftü Topçu; “TDV ve Müftülük olarak bizler eğitim adına her projeyi gerek cami vaazlarında gerekse sosyal medya hesaplarımızdan desteklemekte ve katkı sunmaktayız. Dinimiz, insanın daima arayış içinde olması gerektiğini, eğitim ve öğretimle her zaman iç içe bulunmasını istemektedir. Başkanlığımız koordinesinde sayısız eğitim projesini hayata geçirdik ve çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Kurumum adına, doğru eğitim için faaliyet gösteren kurumlara ve katkı sunan destek veren herkese teşekkür ederim.” dedi.

Yorum Ekle