SON DAKİKA

Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'u ziyaret etti

. 19 Ocak, 2024 10:16 Güncelleme: 19 Ocak, 2024 10:16 Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'u ziyaret etti

Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sıddık Söyler ve yönetim kurulu üyeleri, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi'nde (AİÇÜ) Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut'u ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Ağrı il ve ilçelerinde faaliyet gösteren AİÇÜ ve bağlı Meslek Yüksek Okulları hakkında detaylı bilgiler edindiler.

Cemiyet Başkanı ve üyeleri, Prof. Dr. Karabulut ile buluşarak, Ağrı'nın potansiyelini artırmak adına üniversitenin yürüttüğü çabalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Rektör Karabulut, 15 yıllık Ağrı'da geçirdiği görev süresinde şehrin gelişimine katkı sağlamak için çeşitli projeler üzerinde çalıştıklarını vurguladı.

AİÇÜ'nün başarılarına odaklanan gazeteciler, özellikle öğrenci sayısının yurt içi ve yurt dışından gelenlerle birlikte 17 bini aştığını öğrendi. Ayrıca, TIP Fakültesi öğrencilerinin bu yıl 1. sınıfta eğitim aldığını ve Eylül 2024'te tamamlanacak olan yeni TIP Fakültesi binasının Erzurum'daki öğrencilere ev sahipliği yapacağı müjdesini aldılar.

Ziyaretin sonunda, Rektör Prof. Dr. Abdulhalik Karabulut, Ağrı Dağı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sıddık Söyler ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, karşılıklı görüş alışverişinden memnuniyetini ifade etti.

Yorum Ekle
Etiketler