SON DAKİKA

Ağrı'da Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi için Tedbirlerin Görüşüldüğü Değerlendirme Toplantısı yapıldı

03 Şubat, 2022 13:10 Güncelleme: 03 Şubat, 2022 13:10 Ağrı'da Yeni Eğitim-Öğretim Dönemi için Tedbirlerin Görüşüldüğü Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Vali Dr. Osman Varol’un başkanlığında, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönemi öncesinde eğitim kurumlarında ve çevresinde alınacak tedbirlerin görüşüldüğü değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Vali Dr. Osman Varol’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Yılmaz Karaoğlan, Vali Yardımcısı V./Hamur Kaymakamı Kerem Türker, Kaymakam Adayı Murat Yeşilyurt, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İsmail Sıkı, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erhan Tenekeci, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Yeşilay Ağrı Şubesi Başkanı Cihangir Aslan, Okul Aile Birliği Temsilcisi ve ilgili kurum kuruluş yetkilileri katıldı.

Yeni eğitim-öğretim döneminin öğrencilere, eğitim camiasına ve Ağrı'ya hayırlı olması dilekleri ile toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Varol, okulların içinde ve dışında alınacak geniş tedbirlerle öğrencilerin daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda eğitim almalarını amaçladıklarını belirtti. Çocukların okullarına gitmek için evden çıktığı andan, tekrar evlerine döndükleri ana kadar geçen sürenin güvenliğinin sağlanması için gerekli tüm tedbirlerin ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliği içerisinde alınacağını ifade eden Vali Dr. Osman Varol, kurum ve kuruluşlar tarafından yürütülen çalışmaların yer aldığı sunumları dinledi.

Ağrı'da, yeni dönemde okul servisleri ve okul çevrelerinde alınacak güvenlik tedbirleri ile yürütülecek denetimler, okullarda yapılacak bilgilendirme ve farkındalık çalışmalarının ele alınıp kurumlar arası iş birliğinin sağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

Yorumlar
ö
öğretmen2 yıl önce

Okul idarecileri neredeydi, doğubayazıttaki ilçelerdeki okul idarelerinin çoğu izin almadan memleketlerine gitmişler, izinsiz idare ediyor.

Yorum Ekle