SON DAKİKA

Ağrı’da Park ve Bahçeler Onarılıyor

. 30 Mayıs, 2024 08:52 Güncelleme: 30 Mayıs, 2024 08:52 Ağrı’da Park ve Bahçeler Onarılıyor

Ağrı Belediyesi kent merkezinde yer alan ve çocukların en önemli eğlence merkezlerinden oyun parklarında yenileme ve tamirat işlemlerini sürdürüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, tespit etmiş oldukları ve yurttaşlardan gelen talep ve önerilerle çocukların oyun parklarını bu yaza hazırlıyor.

Çocuk oyun parkları tamirat ve yenileme çalışmaları ile ilgili konuşan Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Hazal Aras; “Çocuklar bizim en kıymetli hazinelerimiz, yaz mevsiminin de gelmesi ile birlikte dışarı akın edip oyunlar oynamak istiyorlar. Bizler de bu sebepten ötürü park ve bahçelerimizi, onların oyun alanlarını en iyi şekilde hazırlıyoruz. Ağrı, maalesef yaşam aktivite alanları konusunda zayıf, bizlerde bu olumsuzluğu kaldırmak adına var gücümüzle çalışıyoruz. Çocuk oyun parkları ve mesire alanlarımızda halkımızın rahatça dinlenebilmeleri için piknik yapma gibi imkânlarını daha konforlu hale getirmeye çalışıyoruz. Tüm bu çalışmalarımız sonrasında “Halkımız da, doğamız da bu mevsim nefes alacak.”şeklinde konuştu.

Çocuk oyun parklarında yer alan oyun gruplarının öncesinden kaynaklı eksik ve yetersiz kalması nedeni ile durumdan rahatsız olan aileler, tamirat ve yenileme çalışmaları sonrasında ekiplerimize teşekkür etti.

 

Yorum Ekle