SON DAKİKA

Ağrı'da Milletvekilleri arasında tartışma çıktı iddiası

07 Eylül, 2011 07:00 Güncelleme: 07 Eylül, 2011 07:00 Ağrı'da Milletvekilleri arasında tartışma çıktı iddiası

İddiya Göre Akparti İl Başkanı Abbas Aydın Milletvekilleri Kerim Yıldız,Ekrem Çelebi ve İl Genel Meclis Üyleriyle bazı sorunları tartışmak için Akparti İl binasında Biraraya geldiler.

Basın Kapalı yapılan toplandıda İl genel Meclis Üyelerinin sorunları tartışıldı.

Toplantının İlerleyen saatlerinde Köydesden gele 8 Milyon  parayla  Eleşkirt ve Ağrı Köylerinin ikinci kısım asfalt yapılması talep edildi bu talabe karşı çıkan Ekrem Çelebi Milletvekili Kerim Yıldız’a böyle bir programı kabül etmiyorum genel bu pardan benim ilçemede gönderilecek diyerek karşı çıktı.

Salı günü (bugün) İl Genel Meclisi Gündemine gelecek olan bu konu hakkında kendisinin arkasından iş çevrildiğini ve bu konulardan bilgisi olmadığını söyleyen Ekrem Çelebi ben gerekirse Vali beyede bu konuda kötü konuşurum yapılan her işten benim bilgim olması gerekir dedi.

Kerim Yıldız ise  kendisinin arkasından iş çevirmediklerini bu kararı Vali beyin verdiğinin söyleyerek Ekrem çelebiye karşı çıktı ortamın gerildiğini gören il Başkanı Toplantıyı sonlandırdı.

Tartışam Konusu Öneri  Bugün Akaprti İl Başkanınında katıldığı  Grup toplantısında  Akparti İlgenel Meclis üyeleri Öneri üzerinde anlaşamdı ve Öneri Cumagünü görüşülmek üzere ertelendi.

Bu arada İddiaya göre Akparti İl Başkanı Getirilen bu öneriye imaza atmayan İl Genel Meclis Üylerini Parti Genel Merkezine rapor edeceği söylendi.

Getirilen Öneri şöyle Köydese Gelen Ödenekten daha Önce Birinci kısım  asfaltı yapılan Ağrı ve Eleşkirt  Köy yollarının ikinci kısım asfaltının atılması 100 milyarlık boru alınması 200 Milyar ilçelere aktarılması şeklinde.

Yorum Ekle