SON DAKİKA

Ağrı Corona Mezarlığına Döndü

Ağrı da bir günde Corona Virüs kaynaklı en yüksek ölüm vaka sayısına erişildi. 17 Ağustos, 2020 07:18 Güncelleme: 17 Ağustos, 2020 07:18 Ağrı Corona Mezarlığına Döndü

Ağrı Corona Mezarlığına Döndü
Ağrı da bir günde Corona Virüs kaynaklı en yüksek ölüm vaka sayısına erişildi. Bugün saat 16:00 sularında Cafer Çarboğa'nın ölüm haberinin düştüğü haber merkezine saat 20 Sularında Ağrı AFAD Çalışanı Ethem  Eşrefoğlu 'nun ölüm haberi ulaştı.
Bu ölüm haberinin ardından Eleşkirt ilçemizden de üzücü haberler gelmeye devam etti. Ağrının Eleşkirt İlçesi  Tahir Beldesinde  Mehmet Öztürk'ün (73)covid -19 kaynaklı ölüm haberinin düşmesinin ardından bir acı haberde Eleşkirt Aydıntepe köyünden geldi. Aydıntepe Köyünde gerçekleşen corona kaynaklı ölümün ardından Bugün Ağrı da salgınla ilişkili 4. ölüm haberi tarafımıza ulaşmış oldu. Aydıntepe Köyünde yaşamını yitiren vatandaşın da Musa Kılıç olduğu öğrenildi.  Farklı ilçelerde aynı nedenle ölümlerin yaşanıp yaşanmadığı noktasında   bilgiye erişilemedi Bugün Ağrı da Corona Virüs kaynaklı 4 Ölüm yaşandı.

Yorum Ekle