SON DAKİKA

Ağrı Belediye Başkan yardımcısı Doğubayazıt’lı Ahmet Tunç'un yeni yıl mesajı

31 Aralık, 2020 19:19 Güncelleme: 31 Aralık, 2020 19:19 Ağrı Belediye Başkan yardımcısı Doğubayazıt’lı Ahmet Tunç'un yeni yıl mesajı

Her yeni yıl, yeni hedeflere ve mutlu, huzur dolu ve müreffeh yarınlara ulaşabilmemiz için bizlere taze başlangıçlar ve yepyeni fırsatlar sunmaktadır. Geride bıraktığımız bir yıl içerisinde Ağrı’ın sahip olduğu eşsiz potansiyeli harekete geçirerek şehrimizin kalkınması, büyümesi, markalaşması, tanıtılması, dünyanın en önemli cazibe merkezlerinden birisi haline gelmesi için çalışmalarımız, yeni yılda da artarak devam edecektir. 


2020 yılı, Covid-19 pandemisinin tüm dünyayı etkisi altına aldığı pandemi, Elazığ ve İzmir’de yaşanan deprem sebebiyle pek çok vatandaşımızı kaybettiğimiz bir yıl oldu. Bu yaşanan üzücü hadiselerin yanında ilimiz ve ülkemiz için güzel gelişmelerin de yaşandığı bir yılı geride bıraktık.


Bu vesileyle, 2020 yılında pandemi ve Elazığ ile İzmir’de yaşanan deprem nedeniyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. 2021 yılının ülkemizde, bölgemizde ve ilimizde acıların yaşanmadığı, huzur ve esenliğin hâkim olduğu bir yıl olmasını diliyorum. 2021 yılının ülkemize, milletimize, çalışma arkadaşlarımıza, vatandaşlarımıza sağlık, huzur, mutluluk ve iyilikler getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.. 


Yorumlar
B
Ben vesim atılmış2 yıl önce

Ben inşaat inşaat işçisinin sayın belediye başkanımız ve yanındakiler vurdular burnunu ve dişlerimi kırdılar bu neolacak ahmetbey

Yorum Ekle