SON DAKİKA

ABDULLAH İLHAN AĞRI DAĞI GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET EDEREK DOĞUBAYAZIT HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRDİ

ABDULLAH İLHAN AĞRI DAĞI GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET EDEREK DOĞUBAYAZIT HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRDİ 09 Mayıs, 2018 09:06 Güncelleme: 09 Mayıs, 2018 09:06 ABDULLAH İLHAN AĞRI DAĞI GAZETECİLER CEMİYETİNİ ZİYARET EDEREK DOĞUBAYAZIT HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİ DİLE GETİRDİ

Abdullah  İLHAN Cemiyeti ziyaret ederek Doğubayazıt hakkında görüşlerini cemiyet başkanı Sıddık SÖYLER ile yaptığı sohbette dile getirdi.


İLHAN yaptığı konuşmada ''Ağrı Dağı,Buz Mağarası,Balıklı Göl,Meteor Çukuru,Ehmed-e Xani,Nuhun Gemisi ve insan oğlunun ikinci hayata başlangıcı olan Nuh'un kenti tarihi ve inanç turizm şehri olan ilçemizde ne yazıkki  oturulacak bir parkımız yok.


Eski Hastahane,PTT,Tarım İlçe Binası ve Emniyet Müdürlüğünün yerlerine bir park yapılırsa Doğubayazıt estetik yapısı ile modern bir şehir olur.


Hayalimdeki Belediye: Doğubayazıt belediyesinin çok iyi çalıştığını inkar edemeyiz,belediye bşk. vekili Ulaş AKHAN bugünki çalışmaları ile hayalimdekilerini gerçekleştiriyor.


Yol genişletmesi,peyzaj çalışması mükemel bu çalışmaları takdir etmek bir insanın vicdani görevidir.


Vatandaşa kamulaşma hakkı vermesi gerekir 2004 öncesi imar programını uyguluyorsa herkesin hakkı, hukuku korunur ise ilçe halkının takdirini ve duasini alır inanancındayım.
İlçemizin ekonomik geçim kaynağı Gürbulak Sınır Kapısı biran evvel günübirlikciler,sınır ticareti ve yurt dışanda ticaret yapan ilçe halkının sorunlarının giderilmesi için çalışmalar yapılması şarttır.''dedi


HABER:HALKIN SESİ GAZETESİ

Yorum Ekle