SON DAKİKA

2022 Yılı Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu 2. Toplantısı Gerçekleştirildi

28 Eylül, 2022 09:39 Güncelleme: 28 Eylül, 2022 09:39 2022 Yılı Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu 2. Toplantısı Gerçekleştirildi

    Ağrı Valisi Dr. Osman VAROL’un başkanlığında, 2022 Yılı Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu 2. Toplantısı gerçekleştirildi.

        Ağrı Valiliği Toplantı Salonu’nda Vali VAROL’un başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan V. Nesim ZENGİN, Vali Yardımcımız Bülent ŞİMŞEK, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüsamettin EROL, İl Emniyet Müdürü Nihat ÖZEN ve ilgili kurum müdürleri katılım sağladı.

        Vali VAROL toplantının açılış konuşmasını yaparak; acil durum numaralarının tek çatı altında toplandığı 112 Acil Çağrı Hizmetlerini en geç uygulamaya geçiren iller arasında olduğumuzu ancak uygulamaya geçildiği andan itibaren hemşehrilerimizin bu sisteme kısa süre içerisinde uyum sağladığını ifade etti.

        Vali Dr. Osman VAROL, 112 Acil Çağrı Hizmetlerinin en büyük sıkıntısı olan sistemi meşgul eden asılsız çağrılara değindi. Bunun dışında dünyanın birçok ülkesine örnek olacak bir uygulama olduğunu belirten Vali Dr. Osman VAROL ülkemizde de şu ana kadar sorunsuz ilerlediğini ifade ederek konuşmasını sonlandırdı.

        2022 Yılı Acil Çağrı Hizmetleri İl Koordinasyon Komisyonu 2. Toplantısı, yapılan bilgilendirme sunumunun ardından 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından yürütülen faaliyetlerin değerlendirilmesi ile sona erdi

Yorum Ekle