SON DAKİKA

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

İlk ders zilini çalan Kaymakam Zafer Engin, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı'nın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, "Ben inanıyorum ki ilçemizdeki okullarda yetişecek çocuklarımız, gelecekte çok iyi yerlere gelerek, hem vatanına ve milletine hem de ailelerine layık hayırlı birer fert olacaklar. Ben bu vesileyle yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi. 10 Eylül, 2019 03:09 Güncelleme: 10 Eylül, 2019 03:09 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Başladı

 

Doğubayazıt Kaymakamı Zafer Engin, beraberindeki İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özkan Yılmaz, Ağır Ceza Reisi Erhan Emre, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yardımcı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konyar, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ertoğrol, Milli Eğitim Şube Müdürü Servet Şahin ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Arvas ile birlikte Gürbulak ve Telçeker köylerindeki okulları ziyaret ederek, öğrenciler ve öğretmenlerle biraraya geldi.
İlk ders zilini çalan Kaymakam Zafer Engin, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı'nın hayırlara vesile olmasını temenni ederek, "Ben inanıyorum ki ilçemizdeki okullarda yetişecek çocuklarımız, gelecekte çok iyi yerlere gelerek, hem vatanına ve milletine hem de ailelerine layık hayırlı birer fert olacaklar. Ben bu vesileyle yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılar diliyorum." dedi.

Yorum Ekle