SON DAKİKA

Peygamber Sevdalıları Vakfı Ağrı İl Temsilciliğinden İl Müftülüğüne Ziyaret

06 Ekim, 2021 11:22 Güncelleme: 06 Ekim, 2021 11:22 Peygamber Sevdalıları Vakfı Ağrı İl Temsilciliğinden İl Müftülüğüne Ziyaret

Peygamber Sevdalıları Vakfı Ağrı İl temsilciliğinden bir heyet, İl Müftüsü Tandoğan Topçu’yu "Cami ve Din Görevlileri Haftası" nedeniyle ziyaret etti.

Ziyarette İl temsilcisi Arif Yılmaz, mütevelli heyetinden Doğan Özmen ve Halim koç eşlik etti. 

Müftü Tandoğan Topçu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, camilerin toplumun maneviyatını ve kardeşliğini pekiştiren yerler olduğunu ifade etti.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Ağrı İl temsilcisi Arif Yılmaz, " 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan“Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Müftü Topçu’yu ve Diyanet camiasını tebrik etti.

Peygamber efendimiz  hicretten sonra ilk yaptığı şeyin mescit olduğunu , bizlerinde görevi camileri daha aktif bir hale getirmek olduğunu , din görevlilerinin ise peygamberlerin varisleri olduğunu , huzurun barışın kardeşliğin tesisi için camiler olmazsa olmaz olduğuna vurgu yapıldı.

Yılmaz, gençlerin lisan ile değil, hâl ile insanları örnek aldığına dikkat çekerek, söylemden ziyade eylemin önemine vurgu yaptı.

Ziyaret, tüm hayırlı işlerde ortak çalışmalar yürütülmesi temennisiyle sona erdi. 

Yorum Ekle