SON DAKİKA

Öykü Karayel: Anne olmanın doğal bir saati var

"Sanki her gün şaşırdığım, öğrendiğim, merak ettiğim bir yolculuğa çıkmışım gibi" 04 Şubat, 2019 03:54 Güncelleme: 04 Şubat, 2019 03:54 Öykü Karayel: Anne olmanın doğal bir saati var

Geçen sene şarkıcı Can Bonomo ile evlenen oyuncu Öykü Karayel, ne zaman anne olacağının sorulması üzerine, "Bu tür şeylerin doğal bir saati var" dedi. Eşi Bonomo ile hem çok benzer hem de çok farklı olduklarını söyleyen ünlü oyuncu, "Sanki her gün şaşırdığım, öğrendiğim, merak ettiğim ve bu yüzden de hiç sıkılmayacağım bir yolculuğa çıkmışım gibi" diye konuştu.


Elele dergisi için objektif karşısına geçen Öykü Karayel, “Ne zaman anne olacaksınız” sorusunu “Bu tür şeylerin doğal bir saati var. Evlilik de öyleydi benim için. Asla aşırı evlenmek isteyen ya da evlenmem diyen biri de olmadım. Can'la karşılaşınca her şey çok doğru gelmeye başladı. Zamanlama da mükemmeldi” diye yanıtladı.


Karayel, “Can Bonomo ile aynı kafa mısınız?” sorusunu da şöyle yanıtladı:


“Hem çok aynıyız hem de çok farklıyız. Aynı olduğumuz taraflarımız bana güven duygusu veriyor. Farklı olduğumuz taraflarımızsa beni çok heyecanlandırıyor. Sanki her gün şaşırdığım, öğrendiğim, merak ettiğim ve bu yüzden de hiç sıkılmayacağım bir yolculuğa çıkmışım gibi.”

Yorum Ekle