SON DAKİKA

Haydi Koş Gel, Camiler Seninle Güzel

01 Temmuz, 2022 08:29 Güncelleme: 01 Temmuz, 2022 08:29 Haydi Koş Gel, Camiler Seninle Güzel

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl, "Haydi Koş Gel, Camiler Seninle Güzel" sloganı ile düzenlenen Yaz Kur'an Kursları Ağrı’da coşkuyla başladı.

Eğimin başlamasıyla büyük bir sevinçle camiler ve Kur'an kurslarına akın eden çocuklar güzel görüntüler oluşturdu.

Bütün çocukları Yaz Kur'an Kurslarına davet ettiklerini söyleyen Ağrı İl Müftüsü Celal Büyük, ailelerin ise bu konuda var olan hassasiyetlerinin daha da fazla artması gerektiğini hatırlattı.

İl Müftüsü Büyük, "27 Haziran da başlayan Kur’an Kurslarımız, 26 Ağustos’a kadar devam edecek inşallah. Bu vesileyle biz Ağrı merkez ve 7 ilçemiz de dâhil olmakla beraber bütün camilerimizde Yaz Kur’an Kurslarımızı açmış bulunmaktayız. Ben bütün çocuklarımızı bu Yaz Kur'an Kurslarımıza davet ediyorum. Özelikle velilerimize bir çağrıda bulunmak istiyorum, velilerimiz bu konuda duyarlı Allah razı olsun çocuklarını gönderiyorlar ama gönderdikleri çocuklarını takip etmelerini de istiyorum. Yani her gün çocuklarımızı takip etsinler, çocuklar gerçekten camiye, Kur’an kurslarına gidiyorlar mı? O gün ne öğrendi? Mutlaka bunları akşam evde bir yoklasınlar." dedi.

26 Ağustos'a kadar devam edecek olan Kur'an kurslarında öğrenciler; Kur'an-ı Kerim, Peygamberimizin hayatı, temel dini bilgiler ve güzel ahlakı öğrenecek.

Yorum Ekle