SON DAKİKA

Eğitimini tamamlayan hafızlara belgeleri verildi

Ağrı İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak hafız olan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi. 16 Eylül, 2020 04:12 Güncelleme: 16 Eylül, 2020 04:12 Eğitimini tamamlayan hafızlara belgeleri verildi

Eğitimini tamamlayan hafızlara belgeleri verildi

Ağrı İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak hafız olan öğrencilere hafızlık belgeleri takdim edildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce gerçekleştirilen "Hafızlık Tespit Sınavı"nda başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan öğrenciler için İl Müftülüğünde "Belge Takdim Töreni" düzenlendi.

Coronavirus tedbirlerine riayet edilerek düzenlenen törende konuşan İl Müftüsü Tandoğan Topçu, "Rabbim ezberlediğiniz Kur'an-ı Kerim'i ömür boyu unutmamayı ve Kur'an'ın öğretileri doğrultusunda yaşayan kullarından olmayı sizlere nasip eylesin. Hayatınızda başarılar diler, üzerinizde emekleri olan hocalarımıza ve ailelerinize de teşekkür ederim." dedi.

Müftü Topçu, konuşması sonrasında hafızlıklarını tamamlayan öğrencilerin hafızlık belgelerini takdim ederek tüm öğrencileri gayret ve çabalarından dolayı takdir ederek başarılarının devamını diledi. 


Yorum Ekle