SON DAKİKA

Doğubayazıt’ta fidan dikim etkinliği düzenlendi

12 Kasım, 2020 04:52 Güncelleme: 12 Kasım, 2020 04:52 Doğubayazıt’ta fidan dikim etkinliği düzenlendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Türkiye'de, ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak, çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırma konusunda vatandaşların yoğun taleplerine karşılık vermek ve toplumda çevre konusunda farkındalığı arttırmak amacıyla başlatılan “Geleceğe Nefes Kampanyası” kapsamında Doğubayazıt’ta fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Bugünün "Milli Ağaçlandırma Günü" olması nedeniyle Doğubayazıt Yunus Emre Anadolu Lisesi bahçesinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan İlçe Tarım Müdürü Mehmet Salih Akkuş, Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar ve bazı kurum amirleri ile beraber 11 Kasım'da ülkede ağaçlandırma seferberliği başlatıldığı belirtildi.

İlçe Tarım Müdürü Mehmet Salih Akkuş "Biz de Türkiye’de olduğu gibi fidan dikerek bu seferberliğe katıldık. İnşallah daha yeşil bir Türkiye, daha güzel ve çevreye duyarlı bir toplum olarak gelecek neslimize daha yeşil bir ülke bırakırız." dedi.

Yorum Ekle