SON DAKİKA

Doğubayazıt’lı Gençler Anneler Gününü Unutmadı

08 Mayıs, 2022 12:55 Güncelleme: 08 Mayıs, 2022 12:55 Doğubayazıt’lı Gençler Anneler Gününü Unutmadı

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü ile ilgili olarak Doğubayazıt’ta da gençler, annelerine çiçekler ve değişik hediyeler aldılar. 

Doğubayazıt’lı gençlerden Nazlıcan, Beyza ve Rohat bu anlamlı güne katılım sağlayarak, Anneleri Berrin Öztürk'e “Canım Annemiz, Anneler günün kutlu olsun sen bizim birliğimiz ve beraberliğimizin en kıymetlisisin seni çok seven evlatların” yazılı notla beraber çiçeği annelerine vererek gününü kutladılar.

CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR

Tüm annelerin anneler gününü kutlu olsun. 

Yaşamımızın her anında emekleri bulunan ve hakları hiçbir zaman ödenemeyecek annelerimizin bir tek bugün değil her gün kıymetini bilmeliyiz. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, her zaman yanlarında olmak, onlara sevgimizle hoş tutarak, yalnız bırakmayarak sevgi ve saygımızı göstermek hepimize düşen en büyük sorumluluk olmalıdır. Hem bugünün anneleri hem de gelecekteki annelerin, anneler günü kutlu olsun. Onlara çiçek ve çeşitli hediyeler vererek her zaman olduğu gibi değer verdiğimizi göstermeliyiz. Her şeyin en iyisine layık olan annelerimize sevgi ve saygılarımızı iletiyor; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir yaşam temenni ediyor. Tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun.

Doğubayazıt Halkın Sesi Gazetesi Yönetimi

Yorum Ekle