SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PROJELERLE ATAĞA KALKTI(2019-2020 YILI)

lçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında kurum bünyesinde oluşturduğu projelerle eğitime ışık olmaya devam ediyor. Eğitim, bilim, sanat, kültür, spor vb. birçok alanda projeler geliştiren Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçemizin seviyesini yukarı çıkarmak için büyük gayret sergiliyor. İlçemizin başarısı için canla başla çalışan İlçe Milli Eğitim müdürü Sayın Yusuf YARDIMCI tüm eğitim camiasına örnek oluyor. 06 Şubat, 2020 22:06 Güncelleme: 06 Şubat, 2020 22:06 DOĞUBAYAZIT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PROJELERLE ATAĞA KALKTI(2019-2020 YILI)

DOĞUBAYAZIT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ PROJELERLE ATAĞA KALKTI(2019 -2020YILI)


İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında kurum bünyesinde oluşturduğu projelerle eğitime ışık olmaya devam ediyor. Eğitim, bilim, sanat, kültür, spor vb. birçok alanda projeler geliştiren Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ilçemizin seviyesini yukarı çıkarmak için büyük gayret sergiliyor. İlçemizin başarısı için canla başla çalışan İlçe Milli Eğitim müdürü Sayın Yusuf YARDIMCI tüm eğitim camiasına örnek oluyor. İşte yapılan projeler ;

İçişleri Bakanlığında Ödüllü Projemiz " Her Okula Bir Aile" projesi

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro'nun geliştirmiş olduğu "Her Okula Bir Aile Projesi" bugün tüm okullarımızda eş zamanlı olarak yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze bağlı 54 okul 54 aile eş zamanlı olarak "Gıda, Kırtasiye, Giyecek, Kira, Beyaz Eşya, Bir Yıllık Ekmek ihtiyacı vb" yardımda bulunarak soğuk kış günlerinde ailelerimizin içini ısıttılar. Gönüllü esasına dayanan Her Okula Bir Aile Projesinde hemen hemen tüm öğretmenlerimiz destek vererek yardıma ihtiyacı olan ailelere destek oldular. Konu hakkında açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Yusuf YARDIMCI : "3 yıldır uyguladığımız bu projeyi bugün eş zamanlı olarak tüm okullarımızda gerçekleştirdik. Geçen yıl İç İşleri Bakanlığından Mansiyon Ödülüne layık görülen projemiz gönüllülük esasına dayanmaktadır. Bu projeye destek veren öğretmen, öğrenci, çalışan ve idarecilerimizi gönülden tebrik ediyorum. "dedi.

HAYAL DÜNYAM PROJESİ

Hayaldi gerçek oldu!

Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro'nun geliştirmiş olduğu "Hayal Dünyam" projesi kapsamında okullarımızdaki hayal kutularına atılan hayaller bugün gerçeğe dönüştü. İlçemizde ki tüm okullarımızda uygulanan "Hayal Dünyam" projesi kapsamında çocuklarımızın "Tablet, bisiklet, oyuncak araba, muhabbet kuşu, futbol topu, test kitabı, boyama kitabı, oyuncak uçak, oyuncak araba, bot, mont" gibi hayalleri gerçeğe dönüştü. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar çok sevinçli bir şekilde evlerine gittiler. Proje hakkında konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Yusuf YARDIMCI : Hayal Dünyam projesi ile öğrencilerimizin hayallerini gerçeğe dönüştürdük. Bu tarz çalışmaların çocuklar üzerinde olumlu bir etki yarattığını söyledi. Sadece bu hayaller değil ayrıca polis olmak isteyen çocuklarımızı da İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürerek hayatlarına dokunmaya çalıştık. Öğrencilere nasihatta bulunan Yusuf YARDIMCI hayallerinizden asla vazgeçmeyin çok çalışarak inşallah güzel yerlere geleceksiniz dedi.


BEFORE&AFTER PROJESİ  

DOĞUBAYAZIT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BEFORE&AFTER İLE EĞİTİM ORTAMINDA YENİLİĞE GİTTİ. Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başlatılan Before&After çalışmaları ile Doğubayazıt okulları eğitim ortamında yeniliğe gitti. Sene başında yapılan planlama ile okullar onarıldı, boyalar yapıldı, parkeler takıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü projeyi başlatıp eğitim ortamını daha elverişli bir hale getirerek eğitimdeki verimliliği arttırmayı hedeflemektedir. Bir çok okulumuzda öğretmenler tarafından yapılan bu çalışmalar öğrencilerin okullarını olan bağlılıklarını arttırmış ve eğitimlerine yansımıştır. Çalışmalar yıl boyunca devam ederek eğitimi ortamları iyileştirilecek.

DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ

ÇOCUKLAR HER ŞEYE DEĞER!

DEĞERLER EĞİTİMİ İLE ÖĞRENCİLER DEĞERLERİMİZİ ÖĞRENİYORLAR. Doğubayazıt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bir planlama yaparak Değerler Eğitimi projesini geliştirdi. 2 haftaya bir değer gelecek şekilde yapılan planlamada öğrenciler her ay 2 değeri okullarda işlemekte. Ardından istenilen bu değerler drama yapılarak, oyunlar oynayarak, büyükler ziyaret edilerek, yaparak yaşayarak değerler pekiştirilmektedir. Bu sayede öğrenilen değerlerin kalıcılığı sağlanmakta ve Değerlerine sahip çıkan nesiller yetiştirilmektedir.

 

Yorum Ekle