SON DAKİKA

DOĞUBAYAZIT DEVLET HASTANESİNDE NELER OLUYOR?..

DOĞUBAYAZIT DEVLET HASTANESİNDE NELER OLUYOR?.. 21 Mart, 2018 04:17 Güncelleme: 21 Mart, 2018 04:17 DOĞUBAYAZIT DEVLET HASTANESİNDE NELER OLUYOR?..

DOÇ.DR. YAŞAR ERYILMAZ DEVLET HASTANESİNDE ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLUYOR!...

 

Devlet hastanesinde son zamanlarda inanılmayacak bazı yeniliklere şahit olunmaktadır..

 

Doğubayazıt Devlet Hastanesinde iş yoğunluğuna günün her saatinde rastlamak olanaklı. Bizde Adettir.Hafif baş ağrısı mı oldu, ver eline hastaneye...hemde baş ağrısı çekenin yanında 3-4 refakatçi ile birlikte…

 

Düşünün hastanenin iş yoğunluğunun yanı sırada birde hasta ile birlikte gelen refakatçi sayısını da katarsak hastanenin tıklım tıklım olduğu her saatte görülebilinir manzaradır...

 

Doğal olarak buda zaman izdiham da yarattığı bir gerçektir...Ayrıca bir gerçekte bir doktorun baktığı hasta sayısı elliden yukarıdır..

 

Hastanedeki bazı poliklinikler de yapılan muayene işlemi çok uzun süre almaktadır. Tabiki bu ünitelerin başında DİŞ POLİKLİNİK'İ gelmektedir.

 

Dış çekimi, diş dolgusu, diş yapımı vs. işlemler zaman istemektedir. Hasta sayısı da fazla olunca,Diş ünitesi taleplere yanıt vermekte zorluk çekmektedir.

 

Bu duruma bir çare arayan Hastane Diş Ünitesi doktorları oluşturdukları yeni önlemleri Hastane yönetimi denetiminde uygulamaya koyuldular.

 

Yeni uygulama şöyle:

 

Hasta yoğunluğu nedeniyle mesai saatleri içerisinde hastaneye gelemeyen vatandaşlarımız için Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri diş hekimlerimiz Dt. Özgür Savaş Gökalp ve Dt. Turan Saydam tarafından ek mesai çalışması başlatılmıştır.

 

Bu günlerde diş poliklinik hizmetleri saat, 19.00'a kadar uzatılmıştır. Bu sayede daha uzun işlem süresi gerektiren diş dolgusu ve kanal tedavisi işlemleri daha fazla sayıda yapılabilecektir.

 

Özveride bulunan diş hekimlerimizin ve hastane yönetiminin yapmış olduğu uygulama halk arasında memnuniyetle karşılanmıştır.

Haber:Ozan Baycan

 

Yorum Ekle