SON DAKİKA

Doğubayazıt Belediyesinin Hazırladığı Stant Büyük İlgi Topladı

09 Ekim, 2021 11:37 Güncelleme: 09 Ekim, 2021 11:37 Doğubayazıt Belediyesinin Hazırladığı Stant Büyük İlgi Topladı

Ağrı Kültür Dernekleri Federasyonu tarafından İstanbul’un Maltepe ilçesinde 7-10 Ekim tarihleri arasında “Ağrı Tanıtım Günleri” etkinlikleri yapılan açılışla başladı. Doğubayazıt Belediyesinin de katılım sağladığı fuar renkli görüntülere sahne oldu.

Ağrı ve ilçelerinin yöresel lezzetleri İstanbullularla buluşmaya başladı. Birçok etkinliğin de sergilendiği fuarda, Doğubayazıt belediyesi standı ve Belediye Başkanı Yıldız Acar yoğun ilgi topladı. 

Yöresel ürün stantlarının da kurulduğu etkinlikte, çeşitli konserler ve gösteriler yer aldı. Öte yandan, dengbêjlerin de kılamlarıyla eşlik ettiği etkinlikte Doğubayazıt Belediyesi “Sıya Jın Erbane Grubu”nun erbane gösterisi büyük ilgi topladı. Yapılan etkinliklerle Ağrı ve ilçelerini Batıyla buluşturmak amaçlandı. Belediye Başkanı Yıldız Acar yapılan etkinlikle ilgili “Ağrı Tanıtım Günleri Fuarı yöremizin tanıtımına büyük katkı sağladı. Ağrı'mızın, Doğubayazıt'ımızın değerlerini tanıtmak amacıyla yapılan her türlü etkinliğin yanında olacağız. Doğu ile Batı arasında köprü oluşturan fuarımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorum Ekle