SON DAKİKA

Başkan Samancı, Çiftçileri Ziyaret Etti

Ağrı İli Damızlık koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı köylerde yetiştiricileri ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi. 21 Haziran, 2014 13:45 Güncelleme: 21 Haziran, 2014 13:45 Başkan Samancı, Çiftçileri Ziyaret Etti

Ağrı ili Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mehmet Nuri Samancı, Birlik personelleriyle birlikte,  Islah projesindeki işletme sahiplerini ziyaret ederek sıkıntı ve problemlerini dinledi.

Başkan Samancı açıklamasında: “üretimin her aşamasında göreviyle ilgili konularda Hayvansal işletme sahiplerine gerekli bilgi ve becerileri kazandırmak, gerektiğinde ilgili mevzuata uygun Hayvansal uygulamalar yapmak, hayvansal üretime yönelik sürdürülebilir üretim teknikleri konusunda her türlü bilgi ve yeni teknolojinin hedef kitleye ulaştırılmasını sağlamak için Birlik olarak elimizden gelen bütün imkanları seferber ediyoruz. Proje'de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Köylerde İşletme sahipleri ve yetiştiriciler tarafından karşılanan Başkan Samancı kendisini karşılayan yetiştiricilerle sohbet ederek onların sorun ve sıkıntılarını dinleyip taleplerini aldı. Daha sonra projede yer alan üyelere koyun kırkım makinesi dağıtıp uygulamalı olarak yetiştiricilere gösterip bilgi verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Ekle