SON DAKİKA

Arsası Hazineden Yapımı Belediyeden Yarım Kalan Millet Parkı

07 Mayıs, 2022 11:16 Güncelleme: 07 Mayıs, 2022 11:16 Arsası Hazineden Yapımı Belediyeden Yarım Kalan Millet Parkı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "her yere bir millet parkı yapılsın" talimatından sonra, bu emir, AK Partili Belediyeler ile Zamanın Kayyum Yönetimindeki belediyelerin olduğu yerlerde hemen yankı buldu ve belediye başkanları ile Kayyum başkanlar vakit geçirmeden çok  hızlı bir şekilde Millet Parkları oluşturulmaya başladılar.

Bu arada zamanında Kayyum tarafından yönetilen Doğubayazıt'ta da İshakpaşa yolu üzerinde mülkiyeti Hazineye ait olan bölgede bir Millet Parkı oluşturuldu. Recep Tayyip Erdoğan Parkının finansmanı ise Belediye Bütçesinden karşılandığı edinilen bilgiler arasında.

Parkta dinlenme yerleri, Şelale, Mescit ve piknik alanları bulunuyor. Gerekli ağaçlandırma faaliyetleri de tamamlandığında söz konusu Millet Parkının, eski Keşişin Bağının yerini alabilecek duruma gelebileceği sanılıyordu.

Kayyum Başkan’ın süresinin yetmemesinden dolaya yarım kalan millet parkının yapılan yerleri de her geçen gün tahrip olup bozulmalara başladı.

Vatandaşlar; “kayyum belediye yönetimi tarafından ilçemize kazandırılan bu park neredeyse bakımsızlıktan tahrip olacak duruma düştü. Bunca yapılan masrafa ve paraya yazıktır. Hiçbir yetkili bu devasa parkı görmüyor mu, yazıktır bu parka, en kısa zamanda bitirilmelidir, vatandaşların dinlenip huzur bulacağı bir yer olur” dediler… Hamza SALMAN

Yorum Ekle